1-قدومه شيرازي دوقاشق مرباخوري را در يک ليوان آب گرم خيس کرده بعد از لعاب دادن با يک قاشق مرباخوري عسل مخلوط کرده روزانه يک تا دو ليوان ميل شود . اين بذر براي از بين بردن عدم تعادل در افراد مي باشد . استفاده از اين نوع براي افرادي که اسهال مي باشند مفيد است .
2- خاکشير و بارهنگ را مي توان به دو صورت ميل کرد . الف : خاکشير و بارهنگ ريخ شور شده با يخ و عسل شربت شده خورده شود . ب : خاکشير و بارهنگ ريخ شور شده و جوشيده همراه عسل ميل شود . مقدار خاکشير و بارهنگ ريخ شور شده يک چهارم ليوان در هر بار مصرف است . براي افرادي که از يبوست مزاج رنج مي برند