از درون آن (زنبور عسل) نوشیدنی هایی با رنگ های مختلف خارج کردیم که در آن شفا برای مردم است به تحقیق در آن نشانه هایی است برای کسانی که می اندیشند سوره نحل آیه 69 تمام مطالب این وبلاگ از سخنرانی های دکتران روازاده . خدادادی . خیر اندیش توسط مهندس مصطفی مسگریان جمع آوری شده است که من تصمیم گرفتم این مطالب رو در دسترس عموم بگذارم مدیر وبلاگ: رضا دارابی

به نظر شما سطح وبلاگ در چه حد است؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان طب سنتی و آدرس tebdava.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 22
بازدید کل : 236554
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 352
کل نظرات : 2

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 9
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 22
بازدید سال : 2151
بازدید کلی : 236554
بوي بد پا

  بوي بد پا ناشي از تجمع فضولات و مواد زائد در بدن است . از غذاهاي کنسروي و فسد فوت و سير و پياز پرهيز کنيد . حرارت کبد را با عرق کاسني و شاطره پايين بياوريد . با استفاده از حجامت و فصد بدن را پاکسازي کنيد و خوراکيهاي خوشبو مثل گلاب و دارچين بيشتر ميل کنيد

تعداد بازدید از این مطلب: 642
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


ضد حشرات خانگي

 دود کردن بابونه ، سياه دانه ، آويشن و مرزنجوش باعث گريختن حشرات مي شود . پاشيدن آب جوشانده شاخه هاي زيتون در منزل نيز همين اثر را دارد

تعداد بازدید از این مطلب: 833
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


درمان کبد چرب

   از نظر طب امروزي راهي ندارد ولي طب سنتي مي گويد که : بايد ساندويج ، کنسرو ، نوشابه ، پيتزا ، سس ، گوشت گاو ، روغن نباتي مايع و جامد نخورد و روغن کنجد يا زيتون بخورد .غذا را خوب بجود و با عجله غذا نخورد . قبل از هر غذا يک ليوان عرق کاسني همراه با 3 قاشق سکنجبين بخورد . هر شب قبل از خواب دم کرده گل گاوزبان ، سنبل الطيب ، بادرنجبويه ، استخودوس ، افتيمون بخورد . هر روز صبح تا سه ماه يک ليوان ناشتا آب پنير ميل کند .روش درست کردن آب پنير : دو ليوان شير را بجوشاند و در حال جوش دو قاشق سرکه به آن بزند تا شير سرد شود و حالت پنير به خود بگيرد . شعله را خاموش کنيد و يک ساعت بعد آن را صاف کنيد مايع حاصل همان آب پنير است که هر روز صبح بايد بخوريد

تعداد بازدید از این مطلب: 820
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


لوزه هاي بزرگ

 آويشن و مرزنجوش هر کدام يک ليوان در آب بريزيد و بجوشانيد و صاف کنيد سپس با کمي عسل مخلوط کرده روزي سه استکان از اين جوشانده را به کودک بدهيد . در زمان خوردن جوشانده اول آن را قلقله کند بعد ببلعد . سه مرحله با فاصله 20 روز حجامت عام در ايام مناسب صورت گيرد

تعداد بازدید از این مطلب: 534
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


فشار خون

   نمک دريا بخوريد نه نمک موجود در بازار – سالي دوبار حجامت کنيد – شربت بيدمشک استفاده کنيد – دمکرده برگ زيتون بخوريد – يک حبه سير را با چاقو خرد کرده و داخل يک سوم استکان آب پرتقال بريزيد – براي تقويت قلب سيب شيرين بخوريد – بعد از غذا آبغوره و آبليموي خانگي بخوريد

تعداد بازدید از این مطلب: 453
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


سنگ کليه از جنس کلسيم

  پايين آوردن مصرف کلسيم – سبزي و ميوه تازه بخورد – از مصرف فسد فود و غذاهاي کارخانه اي بپرهيزد – ادرار در فواصل نزديک تخليه شود – هرگز طاق باز (به پشت ) نخوابيد – اين جوشانده ضد سنگ را بخوريد ؛ خارخاسک + کاکل ذرت + دم گيلاس و روزي دو فنجان ميل کنيد

تعداد بازدید از این مطلب: 412
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


علت بوجود آمدن کيست تخمدان

  حمام کردن در زمان پريود – پوشيدن شلوار تنگ بخصوص شلوارهاي جين که خون رساني به تخمدان در اثر فشار به کناره ها و کشاله ران را کم مي کند – خوردن مرغ و گوشتهاي هورموني – مصرف بيش از اندازه غذاي سرد – عدم پاکسازي بدن از اخلاط فاسد

تعداد بازدید از این مطلب: 560
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


بيش فعال کودکان

  تغذيه سالم داشته باشد- حجامت هاي ساليانه را انجام دهد - صبح ها يک ليوان شربت بهارنارنج + گلاب + بيدمشک به او بدهيد - شب ها يک ليوان شربت گل گاوزبان + سنبل الطيب + بادرنجبويه به او بدهيد

تعداد بازدید از این مطلب: 425
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


واريس

    آبليمو را به محل درد بماليد و مقدار زيادي آبليمو بنوشيد واريس را معالجه مي کند – سير نيز براي تورم ساق پا و واريس مفيد است . ضماد سير هم مفيد است

تعداد بازدید از این مطلب: 623
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طاسي

    آب ليموي طبيعي نه کارخانه اي را به سر بماليد چون از طاسي جلوگيري کرده و موها را تقويت مي کند – سبوس برنج کله طاس را پر مو مي کند به شخص نيرو و جواني مي دهد و عمر را طولاني مي کند

تعداد بازدید از این مطلب: 682
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


جلوگيري از سفيد شدن موي سر

  براي سفيد شدن موي سر غذاهايي که داراي اسيدپارا امينو بزوئيک مي باشند که عبارتند از : جگر ، سبوس برنج ، مخمر ، ملاس سياه – کم شدن ويتامين ب عامل اصلي پيري و سفيد شدن و ريختن موي سر است – نان جو از سفيد شدن موي سر جلوگيري مي کند و يبوست را هم برطرف مي کند – پوست چلتوک سبوس برنج و ارزن از سفيدي و ريزش موي سر جلوگيري مي کند – پياز را با برنج بخوريد تا از دفع شدن ويتامين ب جلوگيري کند و خود پياز هم داراي گوگرد است که براي رشد موي سر مفيد است

تعداد بازدید از این مطلب: 525
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


جلوگيري از ريزش مو

  براي جلوگيري از ريزش مو بايد ده روز پي درپي سر را با روغن زيتون مالش داد و قبل از خواب آن را بست و خوابيد و صبح موقع برخواستن با آبگرم و صابون شست – جوشانده برگ و ريشه گزنه را اگر با جوشانده آويشن شيرازي مخلوط کنيد براي شستن موي سر و جلوگيري از ريزش آن بسيار موثر است – صد گرم مريم گلي(گلپوره) در يک ليتر آب ده دقيقه بجوشانيد محلول شست و شوي خوبي براي پوست موي سر است و پياز مو را تقويت کرده و از ريزش مو و يا پيدايش پوسته سر جلوگيري مي کند – جوشانده آويشن شيرازي براي شستن سر بسيار مفيد بوده و کساني که در مصرف آن مداومت داشته اند ديده اند که موي سر آنها از نو مي رويد

تعداد بازدید از این مطلب: 537
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


تقويت اعصاب

     پرتقال بر قدرت اعصاب مي افزايد . برگ و گل درخت نارنج اختلالات عصبي را تسکين و تخفيف مي دهد . شکوفه درخت نارنج که به آن بهار نارنج نيز مي گويند اعصاب را آرامش مي دهد و اثر مفيدي به درد سر دارد . بيست گرم گل خشک بومادران را در يک ليتر آب ده دقيقه دم کرده روزي سه تا چهار فنجان بنوشيد ؛ در ضمن اثر مفيدي نيز بر تصفيه خون و باز کردن اشتها دارد . يک قاشق دسر خوري يا مقدار 15 تا30 گرم برگ خشک اکليل کوهي در يک ليتر آب به مدت ده دقيقه دم کنيد ؛ که براي رعشه ، ضعف عصبي ، خستگي جسمي و روحي مفيد است . به داراي خواص مهم غذايي بوده و در تعادل اعصاب نقش مهمي دارد . دم کرده دارچين نيز براي تقويت اعصاب و قوه باء و ضد تشنج و ضد خونريزي است و به هضم غذا نيز کمک مي کند . ترخون نيز مقدار 30 گرم در يک ليتر آب دم کرده و براي اعصاب مفيد بوده و اشتها آور سريع الهضم و مقوي است

تعداد بازدید از این مطلب: 218
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


تب بر

   گل گندم تب بر ، تقويت کننده ، و تصفيه کننده خون ، قابض و ادرار آور است جوشانده برگ و گل اين گياه به مقدار 15 تا 20 گرم در ليتر مي باشد . مريم گلي يا گلپوره تب بر ، مقوي ، نيروبخش و خواب آور است . حدود 20 تا 50 گرم در يک ليتر دم کنيد . سياه دانه و عناب تب بر است . انار ترش و شيرين اگر با پيه اش خورده شود معده را پاک ، تب بر و سموم بدن را دفع مي کند . کاسني تب بر ، مقوي معده ، مسهل ، تقويت کننده ، تصفيه کننده خون است

تعداد بازدید از این مطلب: 183
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


سرگيجه

      اسطوخودوس در مورد معالجه رعشه اعضاي بدن ، سرگيجه ، انواع درد سر به صورت دم کرده که مقدار آن 30 تا 50 گرم در يک ليتر آب باشد روزي سه بار هر دفعه يک بار ميل کنيد

تعداد بازدید از این مطلب: 187
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


سوء هاضمه

   سيب زميني ترشي براي سوء هاضمه توصيه مي شود – ترب اشتهاآور قوي است و براي سوء هاضمه مفيد است ؛ در ضمن آب ترپ براي پاک کردن و ضد عفوني کردن روده هاست – مرزه از ترش کردن غذا جلوگيري مي کند و اشتهاآور است . برگه آلو و زردآلو با هم جور بوده و بهترين ضد سم و منظم کننده دستگاه هضم مي باشد ولي بايد به طور طبيعي و جلوي آفتاب خشک شوند – خاکشير و سيب مانع سوء هضم مي باشد – گلابي رسيده خوب جويده شود – خوردن خرما و انگور براي سوء هاضمه مفيد است – آلبالو براي سوء هاضمه مفيد است نعناي سبز يا خشک آن مقوي اعصاب و رفع گاز و نفخ و درد شکم و روده ها مفيد است

تعداد بازدید از این مطلب: 179
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


تقويت قلب

   اهميت پتاسيم در قلب موثر است . پتاسيم در برنج ، گل گاوزبان ، ازگيل ، انگور ، شربت به ليمو ، پرتقال ، موز ، نارنج ، اسفناج ، توت فرنگي ، سيب ، زرشک و در لبنيات يافت مي شود – گل خشک شده فرنجمشک بصورت دم کرده به مقدار 5 تا 15 گرم در يک ليتر آب مصرف شود – ملاس سياه قوت قلب مي دهد – سوسنبر (نعناي فلفلي) مقدار 10 تا 20 گرم در يک ليتر آب جوش دم کرده بعد از غذا يک فنجان از آن را بنوشيد اعصاب را هم آرامش   مي دهد

تعداد بازدید از این مطلب: 164
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تپش قلب

   مقدار 20تا60 گرم بادآور را در يک ليتر آب جوش دم کرده قبل از هر غذا دو يا سه قاشق سوپخوري ميل نماييد – مقدار15 گرم اکليل کوهي را در يک ليتر آب دم کرده بعد از هر غذا يک فنجان ميل شود – سنب الطيب نيز براي تپش قلب موثر است ولي نبايد دو يا سه هفته بيشتر مصرف شود چون باعث ضعيف شدن ديد چشم و شنوايي گوش شود – يک قاشق قهوه خوري تخم و دانه اينسون که باديان مي گويند در يک فنجان آبجوش دم کرده بعد از هر غذا يک فنجان بخوريد – ليمو براي تمام امراض قلبي مفيد است . ليموشيرين نيز داراي ويتامين ث با فلز پتاسيم ترکيب شده و اين فلز بهترين تنظيم کننده قلب است – برگ و گل درخت نارنج براي اختلالات عصبي چون تپش قلب مفيد است . يک قاشق سوپخوري برگ بهارنارنج را در يک ليوان آبجوش ده دقيقه دم کرده و هر روز دو تا سه فنجان از آن بنوشيد

تعداد بازدید از این مطلب: 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


فشار خون

     سير فشار خون را پايين مي آورد ولي نبايد در خوردن آن زياده روي کرد . آبليمو نيز فشار خون را پايين مي آورد . جوشانده برگ و ريشه خشک توت فرنگي 30 گرم در هر ليتر به مدت 5 دقيقه براي فشار خون مفيد است ؛ البته نترسيد اين جوشانده رنگ ادرار و مدفوع را قرمز مي کند . برگ زيتون 20 عدد را در 300 گرم آب بجوشانيد تا مقدار مايع آن به 200 گرم برسد آن را صاف کرده و با عسل مخلوط کرده و صبح و شب يک فنجان ميل شود . تمشک نيز فشار خون را پايين مي آورد و خاصيت ضد عفوني کنندگي دارد . خوردن انگور نيز در درمان فشار خون موثر است . ويتامين ث از فشار خون جلوگيري مي کند . عسل هم فشار خون و هم افت فشارخون را علاج مي کند

تعداد بازدید از این مطلب: 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


انسداد طحال و کيسه صفرا

   برگ هاي کاسني سرشار از ويتامين ث داراي پتاسيم و فسفر ، خاصيت تقويت کنندگي ، اشتهاآور ، مقوي معده ، تصفيه کننده خون است . ملين ، مدرو تب بر است . دم کرده برگ کاسني وحشي به مقدار 25 گرم در يک ليتر آب در موارد انسداد مجراي طحال و کيسه صفرا موثر است . دم کرده ريشه کاسني 15گرم در يک ليتر آب نيز همين خاصيت را دارد

تعداد بازدید از این مطلب: 352
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


کم خوني

   بهترين درمان کم خوني زردآلو است که خوردن آن چاق کننده است . داراي ويتامين آ ، آهن ، فسفر ، کلسيم و مس است – هويج زياد مغزي نيست ولي داراي ويتامين آو ب ث مي باشد و داراي 7 در هزار آهن است و در کم خوني و اختلالات رشد نيز مصرف مي شود – پسته نيز بسيار مقوي و داروي کم خوني و درمان ضعف مفرط است و زياد خوردن آن يبوست مي آوردو توليد نفخ مي کند – گردو نيز داراي املاح معدني و داراي مقداري زياد روي و مس است و نقش مس اينستکه با آهن در توليد و تشکيل هموگلوبين همکاري دارد – آلو نيز در معالجه کم خوني و ضعف و ناتواني و خستگي جسم فايده دارد و سرشار از ويتامين آو ب و ث و قند و هيدرات(موادنشاسته اي) ، آهن ، کلسيم ، فسفور ، منيزيوم ، پتاسيم ، سديم ، منگنز ، مي باشد . در ضمن ضد يبوست هم مي باشد  - سنبل ختائي داراي خواص تقويت کنندگي و محرک است و براي کم خوني مفيد و نفخ و درد شکم و روده را هم دفع مي کند و بادشکن هم      مي باشد

تعداد بازدید از این مطلب: 220
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


انگور و کشمش

   به انگور داروخانه طبيعي مي گويند . عامل اصلي براي بازگشت نيروي عضلات است . براي سلسله اعصاب يک غذاي محسوب مي شود . انگور يک تصفيه کننده خون و ملين مزاج است . 60 درصد پتاسيم دارد و پتاسيم فلزاتي از قبيل آهک ، منيزيوم ، اکسيد آهن ، منگنز ، کلر و سيليس در آن ديده مي شود . 7 درصد اسيد فسفريک نيز وجود دارد . داراي ويتامين آ بوده و قند آن در کبد ذخيره مي شود . آب انگور تقريباً با شير مادر برابري مي کند و به همه از جمله کودکان ، زنان و پير ها توصيه مي شود

تعداد بازدید از این مطلب: 164
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


خرما

   از املاح موجود در خرما گوگرد ، فسفر ، کلسيم ، منيزيم و مقدار زيادي آهن است . ويتامين آ و انواع ويتامين ب و مختصري ويتامين ث و قند و سلولز و مواد آلبومينوئيد چربي است

تعداد بازدید از این مطلب: 195
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سير

  سير در درمان تمام بيماري هايي که در اثر بدي جريان خون ، سياه سرفه ، سل ريوي ، فساد خون ، برونشيت مفيد است . در معالجه بيماري هاي آسم و امراض مسري ، فشار خون ، روماتيسم ، التهاب مفاصل ، سياتيک ، پيري زودرس ، دفع کرم روده ، کرم کدو ، تصفيه خون و ضد عفوني مجاري تنفسي بسيار مفيد است . ضد عفوني کننده قوي است

تعداد بازدید از این مطلب: 185
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


موز

    موز رسيده سرشار از ويتامين آ ، ب ، ث و قند مي باشد . داراي آهن ، فسفر ، منيزيم ، پتاسيم ، و روي مي باشد . اگر موز خوب جويده نشود در معده تخمير شده و توليد گاز مي کند پس بايد به خوبي جويده و آب دهان مخلوط گردد . يک موز تازه رسيده به اندازه يک کيلو گوشت خاصيت دارد . موز از لحاظ چربي و کلسيم فقير است . مقدار آهن موز سه برابر شير است . براي افراد مبتلا به يبوست و ديابت موز ممنوع است

تعداد بازدید از این مطلب: 170
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


پیاز را با گوشت و برنج بخورید

   پياز يکي از خوراکي هاي ضد ميکروب است که در هضم غذا مخصوصا مواد نشاسته اي اثر نيکويي دارد مشروط بر اينکه خام خورده شود . پياز داراي مخمري است که سرشار از ويتامين ب است . در برنج سفيد ماده اي وجود دارد که ويتامين ب را از بين مي برد و پياز ضد آن مي باشد و از نابودي ويتامين ب بدن جلوگيري مي کند . در ماهي و گوشت مانده نيز ماده ضد ويتامين تشکيل مي شود و کساني که کنسرو ماهي و کنسرو قرمه را با پياز بخورند دچار کمبود ويتامين نمي شوند

تعداد بازدید از این مطلب: 200
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


خواص کلم

   کلم داراي آرسنيک(ضد سرطان) بوده و اشتها آور است و نيرو و جواني مي بخشد ؛ رنگ قيافه را قشنگ کرده و چاق مي کند . سرشار از ويتامين آ ، ب ، ث مي باشد . به بدنهاي ضعيف مخصوصا کساني که دچار سل و اختلالات رشدي شده اند نيرو و قوت مي دهد . مصرف کلم به دستگاه بدن آهن ، گوگرد و املاح پتاسيم که اعمال روده ها تقويت و ضدعفوني مي کند و بواسطه سلولوز خود آنها را به انقباظ وا مي دارد و بواسطه گوگرد ترشحات چربي زياد پوست را که منجر به ريزش مو مي شود مبارزه مي کندکه اين چربي زياد گاهي موجب بروز اگزما مي شود

تعداد بازدید از این مطلب: 147
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


انواع دم کرده هاي ايراني (جانشين چاي)

1-دمکرده گل گاوزبان و سنب الطيب( طبيعت : گرم 6+ و خشک 1+ )
     خواص: خواب آور ، آرام بخش اعصاب ، پايين آوردن فشار خون ، رفع خشونت ناي ، سينه ، تنگي نفس، گلودرد ، مقوي دماغ و معده و کبد سرد ، افزايش ترشح ادرار ، ضد سردرد هاي عصبي ، درد کليه ، قولنج ، اسپاسم ، تشنج ، صرع ، سودا ، صفرا ، وسواس ، سنگ کليه .
     طرز تهيه : دو قاشق غذا خوري گل گاوزبان + يک قاشق غذا خوري سنبل الطيب + دو ليوان آب جوش + نبات . نيم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالويي درآيد .

2-دمکرده زيرفون ( طبيعت : گرم )
     خواص: آرامبخش ، ضد ناراحتي عصبي ، تشنج ، ميگرن هاي مزمن ، بيخوابي ، سردرد ، بيماري هاي ريوي ، زکام غلظت خون ، استفراغ ، رماتيسم ، آرتروز ، نقرس ، سياتيک . مصرف زياد موجب پايين آوردن فشار خون مي شود .
     طرز تهيه : يک مشت زيرفون ، دو ليوان آب سرد با شعله مستقيم 10 دقيقه بجوشد بعد با شعله غير مستقيم به مدت طولاني دم بکشد تا خوب رنگ بيندازد.
     هشدار : براي خانم هاي باردار ممنوع است .

3- دمکده بادرنجبويه( طبيعت : گرم 4+ و خشک 4+ )
     خواص : مقوي قلب و اعصاب ، خونساز ، تقويت کننده سلول هاي مغز ، فوق العاده آرام بخش ، محرک معده ، خواب آور ، نشاط آور ، ضد وزوز گوش ، تشنج ، اسپاسم ، بيماري هاي کليه ، بوي بد دهان و خواب هاي وحشتناک (گياه مورد علاقه حضرت علي (ع) )
     طرز تهيه : يک مشت کوچک بادرنجبويه + دو ليوان آب سرد روي شعله مستقيم قرار دهيد تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غير مستقيم خوب دم بکشد .

4- دمکرده بادرنجبويه و زيرفون ( طبيعت : گرم )
     خواص : تقويت قلب و اعصاب ، خواب آور ، نشاط آور ، آرام بخش ، خونساز ، ضد بوي بد دهان ، ضد خواب هاي وحشتناک ، بيماري هاي کليه ، وزوز گوش .(در کتابي آمده که خفچه براي نارسايي قلبي مفيد است)
     طرز تهيه : يک قاشق غذاخوري زيرفون + يک قاشق مربا خوري بادرنجبويه + دو ليوان آبجوش ، با شعله مستقيم و ملايم حدود يک ساعت بجوشد بعد با شعله غير مستقيم دم بکشد .

5- دمکرده به ليمو و زيرفون ( طبيعت : گرم )
     خواص : آرام بخش ، کاهش دهنده فشار خون ، تقويت حافظه و معده ، خواب آور در شب ، تب بر ، شستشو دهنده کليه ، ضد: سرماخوردگي ، تشنج ، نقرس ، روماتيسم ، سردرد و سر گيجه ، ناراحتي هاي عصبي ، ميگرن ، غلظت خون ، آسم ، اسهال ، سينوزيت ، وزوز گوش ، خستگي بدن .
     طرز تهيه : يک مشت بزرگ زيرفون + يک مشت کوچک به ليمو + دو ليوان آب سرد ، با شعله مستقيم و ملايم حدود يک ساعت بجوشد بعد با شعله غير مستقيم دم بکشد .

6- دمکرده دارچين ( طبيعت : گرم 6+ و خشک 6+ )
      خواص : ادرار آور ، مفرح ، محرک اعصاب ، تقويت : معده ، کبد ، قوه باء ، قلب و عروق ، کاهش درد کمر و مفاصل ، تسريع جريان خون ، نيرو بخش ، باز کننده انسداد مجاري ، پاک کننده سينه و حنجره ، بالا بردن فشار خون ، ضد : اخلاط رطوبتي ، پادرد هاي رطوبتي ، سرفه هاي رطوبتي ، دلهره ، بوي بد دهان ، دردهاي استخواني ، ديابت ، سردي بدن .
     طرز تهيه : چند عدد چوب دارچين + دو ليوان آب سرد با شعله مستقيم آرام جوش آورده بعد با شعله غير مستقيم دو الي سه ساعت دم بکشد تا برنگ آلبالويي در آيد .
     هشدار : براي زنان باردار مضر است .

7- دمکرده زنجبيل (طبيعت : گرم 7+ و خشک 4+ )
     خواص : تقويت حافظه ، قوه باء ، جهاز هاضمه ، معده ، قواي رئيسه بدن ، خونساز ، تنظيم ادرار ، خلط آور ، ملين ، درمان اسهال ساده خوني ، مانع بروز سرطان ، کاهش چربي خون ، بالا بردن فشار خون ، مفيد براي قطع حيض ، ضد: ضعف اعصاب ، رطوبت مزاج ، بلغم ، درد مفاصل ، بيماري هاي مفصلي ، کمردرد ، مسموميت غذايي ، سرفه ، تهوع و آشفتگي در مسافرت ، انعقاد خون .
     هشدار : زياده روي در مصرف باعث فشار خون و ضعف نيروي جنسي مي شود .
     طرز تهيه : نصف قاشق چايخوري زنجبيل (بستگي دارد به ذائقه خود) در يک ليوان آبجوش ريخته ، در ظرف را گذاشته حدود 10 دقيقه بماند بعد با کمي عسل مخلوط کرده ميل شود .

8- دمکرده زعفران ( طبيعت : گرم 4+ و خشک 1+)
     خواص : منضج و مصلح عفونت بلغمي ، محرک نيروي جنسي و قواي مغزي ، مفرح و نشاط آور ، خنده آور ، خلط آور ، آرام بخش ، مقوي کبد و جهاز تنفسي ، آشاميدن يک مثقال از آن جهت تسريع در زايمان ، تسکين آسم و سياه سرفه ، ضد: سرفه ، حساسيت و کرم خوردگي دندان .

9- دمکرده نعناع ( طبيعت : گرم 6+  و خشک 6+ )
     خواص : لطيف کننده خون ، مفرح و مقوي قلب ، مسکن ناراحتي هاي گوارشي ، کمک به هضم غذا ، مقوي اعصاب معده ، بادشکن ، اشتها آور ، دفع صفرا ، پاکسازي و تقويت کبد و طحال ، براي سرماخوردگي و بيماري هاي حلق و گلو (از پونه قويتر است) ، ضد: نفخ ، سکسکه ، تهوع ، اسهال ، دل پيچه ، بواسير ، درد شکم ، تب .
     طرز تهيه : يک قاشق غذاخوري + سه ليوان آبجوش با شعله غير مستقيم دم بکشد .

10- دمکرده پونه (بوستاني : گرم 5+ و خشک 5+ ) – ( پونه کوهي : گرم 7+ و خشک 7+ )
     خواص : قويترين آنتي بيوتيک ، بادشکن ، رقيق کننده خون ، ادرار آور ، خلط آور ، صفرا بر ، انرژي زا ، بسيار مفيد براي درد سينه و آزاد کردن اخلاط ، تقويت معده ، قلب ، جهاز هاضمه ، ضد: سرفه ، حساسيت ، نفخ ، نقرس ، سکسکه ، آشفتگي ، دل بهم خوردگي ، خستگي ، مفيد در به تاخير انداختن عادات ماهيانه .
     طرز تهيه : يک قاشق غذاخوري + دو ليوان آبجوش ، با شعله غير مستقيم دم بکشد .

11- دمکرده برگ درخت به (طبيعت : گرم معتدل )
     خواص : قابض ، نرم کننده سينه ، مقوي قلب ، مفرح ، نشاط آور .
     طرز تهيه : 10تا15عدد برگ را در مدت 20دقيقه خيسانده و بشوييد و در يک ليتر آب در قوري ترجيحاً ظرف مسي حرارت دهيد و به محض اينکه جوش آمد فورا شعله را ملايم کنيد تا آب بدون جوشيدن شروع به بخار شدن کند و گاهي برگ ها به هم بزنيد . زمانيکه يک سوم آب بخار شد دمکرده آماده است . ( مي توان از هل يا چوب دارچين براي معطر کردن استفاده کرد )

12- دمکرده گلپر( طبيعت : گرم و خشک )
     خواص : تقويت کننده عالي حافظه ، قوه باء ، قلب و عروق ، اشتهاآور ، کمک به هضم غذا ، شفا بخش بيماري يرقان ، پاکسازي کبد و دفع صفرا ، تداوم آن براي سوزاندن چربيهاي بدن مفيد است ، ضد: صرع قوي ، فراموشي ، اسهال ، تنبلي معده ، جوش و دمل .
     طرز تهيه : يک قاشق مرباخوري را در يک ليوان آبجوش ريخته ، ظرفي را در آن گذاشته ، مي گذاريد 15 دقيقه بماند تا به رنگ زرد درآيد .

13- دمکرده چاي کوهي ( طبيعت : گرم )
     خواص : آرامبخش ، ضد: حساسيت ، ادرار آور ، بازکننده گرفتگي هاي روده و کبد ، تقويت سيستم ايمني .
     طرز تهيه : يک قاشق غذاخوري + دوليوان آبجوش با شعله غير مستقيم مدتي دم بکشد .

14- دمکرده ميوه گل نسترن ( طبيعت : معتدل و خشک )
     خواص : سرشار از ويتامين ث ، مقوي معده ، پايين آورنده فشار خون ، ضد: انعقاد خون ، درد و ورم کليه ، اسهال.
     طرز تهيه : 15عدد را در يک قوري + دو ليوان آب سرد ، با شعله مستقيم جوش آيد . بعد شعله را کم کنيد روي همان شعله مستقيم يک ساعت باشد تا آب آن کم کم بخار شود بعد با شعله غير مستقيم 3ساعت دم بکشد .

15- دمکرده بابونه ( طبيعت : معتدل ؛ ديم آن گرم 4+ و خشک 1+ )
     خواص : آرامبخش اعصاب و مغز و معده و روده و تقويت آنها ، افزايش شير مادر ، اشتهاآور ، ادرار آور قوي ، ضد: تب و لرز ، انگل ، يبوست ، سردرد ، سنگ مثانه ، بلغم و صفرا .
     طرز تهيه : يک قاشق غذاخوري بابونه + دو ليوان آبجوش با شعله غير مستقيم مدتي دم بکشد .

16- دمکرده به ليمو ( طبيعت : گرم 2+ و خشک 6+ )
     خواص : آرامبخش ، خواب آور در شب ، تقويت حافظه و معده ، رفع درد شکم ، خستگي ، وزوز گوش ، ضد ميگرن ، سردرد ، سرگيجه ، تپش قلب ، نفخ ، آسم ، اسپاسم .
     طرز تهيه : يک قاشق غذاخوري + دو ليوان آبجوش ، با شعله غير مستقيم دم بکشد .

17- دمکرده آويشن (طبيعت : گرم 6+ و خشک6+ )
     خواص : تقويت اعصاب بينايي ، جهاز هاضمه ، معده ، کبد و کليه ، بالا بردن فشار خون ، باز کننده انسداد ، خشک کننده ، تحليل بادها و بلغم ، لطيف کننده غذاهاي غليظ ، اشتهاآور ، جاري کننده حيض ، تنقيه ريه ، معده و روده ها و کبد از رطوبت بلغم ، رفع کوليت هاي مزمن ، افزايش شير مادر ، پاک کننده سينه ، بازکننده گرفتگي هاي روده ، ضد: انگل ، رطوبت بدن ، صفرا ، زکام ، سرفه ، آسم ، تنگي نفس ، غلظت خون و ضد عفوني کننده و ميکروب کش ( شش برابر آنتي بيوتيک معمولي)
     طرز تهيه : دو قاشق غذا خوري + دو ليوان آبجوش ، با شعله غير مستقيم دم بکشد .

18- دمکرده اکليل کوهي (طبيعت : گرم معتدل )
     خواص : گياه معجزه گر قوي مقوي اعصاب ، ادرارآور ، پاک کننده ريه ها ، بادشکن ، تسکين درد کبد ، براي تنگي نفس ، مفيد براي بيماري هاي عصبي و تشنج ، تقويت معده و کبد ، ضد عفوني کليه ، صفرا ، بلغم ، دلهره ، اضطراب ، آسم ، زکام ، سياه سرفه ، دردهاي رماتيسمي استخوان و کمر ، سنگ کليه و مثانه ، کيسه صفرا ، ميگرن ، بيخوابي ، غلظت خون .
     طرز تهيه : دو قاشق غذاخوري + دو ليوان آبجوش ، با شعله غير مستقيم دم بکشد .

19- دمکرده گزنه ( طبيعت : گرم خشک )
     خواص : تحليل ورم هاي سخت ، چاق کننده بدن ، باز کننده انسداد کبد و طحال و فم رحم ، تنقيع کننده ريه و معده ، افزايش نيروي جنسي ، ضد قند خون ، غلظت خون ، چربي ، صفرا ، بلغم ، سنگ کليه ، سلطان ، امراض کليوي و خون در ادرار ، خونريزي ها ، ريزش مو ، خستگي ، انگل و کرم روده .
     طرز تهيه : يک قاشق غذا خوري گزنه + دو ليوان آب جوش با شعله غير مستقيم دم بکشد .

20- دمکرده مرزنجوش(طبيعت گرم 6+ و خشک4+)
     خواص : آرام بخش اعصاب ، بهترين داروي ميگرن کهنه و درد شقيقه ها و سردرد ، خلط آور ، تب بر ، اشتهاآور ، تقويت عمومي بدن ، ضد نفخ و ورم معده ، اسهال ، اخلاط مضر و سرماخوردگي.
     طرز تهيه : يک مشت کوچک مرزنجوش + دو ليوان آبجوش در کتري ريخته و با شعله غير مستقيم دم بکشد.

21- دمکرده ريوند چيني ( طبيعت گرم و خشک)
     خواص : ضد سردي معده و کبد ، ضد سرفه مزمن ، تنگي نفس ، سل ، زخم ريه ، استسقاء ، يرقان ، مسهل اخلاط غليظ و رقيق ، مدر ، ضد درد کليه ، درد مثانه و رحم .
     طرز تهيه : چند تکه از آن را + مقداري که آب که آن را بپوشاند با شعله مستقيم آرام آن را جوش آورده ، سپس با شعله غير مستقيم 2 الي 3 ساعت دم بکشد تا به رنگ آلبالويي در آيد.

22- دمکرده استخودوس (طبيعت گرم 1+ و خشک1+)
     خواص: آرام بخش اعصاب ، تقويت کننده سلول هاي مغز ، افزايش شير مادر ، ضد نفخ و گاز روده ، فرح آور ، باز کننده انسداد عروقي ، مسهل بلغم و سودا ، خصوصا سوداي مغز ، ضد : ميگرن ، سرماخوردگي ، آسم ، برونشيت ، دل پيچه ، روماتيسم ، درد سينه ، تنگي نفس ، سرفه ، اگزما ،ضد عفوني کننده دستگاه مجاري ادراري .
     طرز تهيه : دو قاشق غذاخوري اسخودوس + دو ليوان آبجوش در کتري ريخته با شعله غير مستقيم دم بکشد.

23- دمکرده فروس ( طبيعت معتدل )
     خواص : مسهل صفرا ، دافع اخلاط فاسد ، ضد : افسردگي ، صرع ، ميگرن ، بواسير ، يبوست مزاج ؛ تقويت : اعصاب ، قلب ، مجاري ادراري ، و دستگاه تنفسي .
     طرز تهيه : يک قاشق غذاخوري فروس + دو ليوان آب سرد با شعله مستقيم کمي بجوشد سپس با شعله غير مستقيم دم بکشد .

24- دمکرده زيره سياه ( طبيعت گرم 4+ و خشک 4+)
     خواص : لطيف کننده ، قابض ، بر طرف کننده بادهاي غليظ ، بالا برنده فشار خون ، سوزاننده چربي اضافي ، تصفيه خون ، مدر ، افزايش شير مادر ، تحليل گاز معده و روده ، درمان تنگي نفس ، تحريک اشتها ، تقويت قلب و عروق معده
     طرز تهيه : يک قاشق مرباخوري زيره سياه + دو ليوان آبجوش با شعله غير مستقيم دم بکشد .

25- دمکرده بهارنارنج (طبيعت گرم 4+ و خشک 7+)
     خواص : آرام بخش ، مفرح ، نشاط آور ، اشتهاآور؛ تقويت : قلب ، اعصاب ، نيروي جنسي ؛ رفع دل پيچه و گاز معده ، تسکين درد سينه و سردردهاي عصبي .
     طرز تهيه : يک قاشق غذاخوري بهارنارنج + دو ليوان آبجوش با شعله غير مستقيم دم بکشد .

26- دمکرده افتيمون ( طبيعت : گرم 7+ و خشک4+ )
     خواص : تحليل برنده ورم ها ، لطيف کننده ، بازکننده انسداد و مفرح قلب ، جهت بيماري هاي مغز و اعصاب مانند سردرد ، تشنج ، افسردگي ، کاووس و وسواس ، بيماري هاي مفاصل مفيد است . به تنهايي مسهل بلغم و سودا و با بنفشه مسهل صفرا است .
     از آنجايي که بسيار لطيف و ضعيف است جوشاندن و کوبيدن آن سبب از بين رفتن خاصيت آن مي شود . براي آرامش و تقويت اعصاب دم کرده افتيمون بخوريد . تاثير آن روي سر خوب است . براي آلزايمر نيز مفيد است .
     هشدار : مصرف زياد آن براي گرم مزاج ها مضر است .
     طرز تهيه : هنگام مصرف نبايد آن را کوبيد و يا زياد جوشاند ، بلکه بايد با شعله غير مستقيم و خيلي آهسته و طولاني مدت آن را دم کرد .  

27- دمکرده چلتوک برنج ( طبيعت : گرم )
     خواص : سرشار از ويتامين هاي ب ، تقويت مغز و اعصاب قلب ، ضد يبوست مزمن ، جلوگيري از ريزش و سفيد شدن مو .
     طرز تهيه : يک قاشق غذاخوري چلتوک برنج + دو ليوان آبجوش با شعله مستقيم 5 دقيقه بجوشد سپس با شعله غير مستقيم يک ساعت دم بکشد .
     هشدار : براي زنان باردار مضر مي باشد .     
  

تعداد بازدید از این مطلب: 3175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


انواع سردردها ودرمان آنها


نوع سردرد : سردرد ناشي از فشار عصبي
محل يا زمان درد : پشت گردن
درمان : دم کرده بهارنارنج + بادرنجبويه + تيول + فرنجمشک + گل گاوزبان + مرزنجوش

نوع سردرد : سردرد ناشي از ضعف اعصاب
محل يا زمان درد : جلوي پيشاني يا نزديک صبح عارض مي شود و کم کم از شدت آن کاسته مي شود
درمان : دم کرده بهارنارنج + بادرنجبويه + تيول + فرنجمشک + گل گاوزبان + مرزنجوش

نوع سردرد : سردرد ناشي از سوء هاضمه
محل يا زمان درد : قبل يا بعد از صرف غذا عارض مي شود
درمان : دم کرده تخم گشنيز + تخم باديان + تخم زيره + نعناع تازه

نوع سردرد : سردرد ناشي از غده مغزي
محل يا زمان درد : درد در نقطه اي معين از مغز عارض مي شود
درمان : دم کرده زنجبيل

نوع سردرد : سردرد ناشي از سابقه سيفليس
محل يا زمان درد : عصرها يا شب ها بروز مي کند
درمان : آب انگور سياه + يک کپسول پر شده از گرد گلپر + يک قرص مخمر آبجو

نوع سردرد : سردرد ناشي از افزايش فشار داخلي مغز
محل يا زمان درد : صبح و نيمه شب بروز مي کند
درمان :استحمام با آب سرد – مصرف دمکرده زنجبيل

نوع سردرد : سردرد ناشي از نارسايي کبد و صفرا
محل يا زمان درد : درد در قسمت جلوي سر عارض مي شود
درمان : آبغوره – خيسانده آلو در عرق کاسني (ناشتا ) 

نوع سردرد : سردرد ناشي از فعاليت جنسي
محل يا زمان درد : درد ناگهاني هنگام عمل جنسي يا بعد از آن بروز مي کند و حدود 2 ساعت به طول مي انجامد
درمان : شير داغ + يک عدد خرما + يک قرص مخمر آبجو + يک کپسول روغن ماهي

نوع سردرد : سردرد ناشي از نوشيدن الکل
محل يا زمان درد : چند ساعت بعد از نوشيدن عارض مي شود
درمان : مصرف ماءالشعير يا قهوه ي شيرين

نوع سردرد : سردرد سينوسي
محل يا زمان درد : بعد از حمام يا سرماخوردگي يا در معرض سرما يا باد قرار گرفتن عارض مي شود و اغلب در جلوي سر بروز مي کند                      درمان : هفت روز بخور گل بابونه

نوع سردرد : سردرد ميگرني
محل يا زمان درد : درد کوبنده در يک طرف سر با علائم تهوع و ترس از نور ( در بانوان بيشتر در زمان قاعدگي ) بروز مي کند و چهار ساعت تا دو روز به طول مي انجامد
درمان : پرهيز از لبنيات و شيريني ، نوشيدن عرق خرفه + تخم ريحان + تخم کرم + مريم گلي - آويشن + تيول + کمي فلفل قرمز + تخم گشنيز + انيسون + بادرنجبويه – حنا بر سر گذاشتن

نوع سردرد : سردرد ناشي از آفتاب زدگي
محل يا زمان درد : در جلوي پيشاني يا وسط سر بعد آفتاب زدگي
درمان : دوغ خنک

نوع سردرد : سردرد ناشي از کمبود کافئين
محل يا زمان درد : صبح ها و در وسط سر عارض مي شود
درمان : مصرف چاي يا قهوه غليظ

نوع سردرد : سردرد ناشي از کمبود پروتئين ( اغلب در خام خواران مشاهده مي شوند )
محل يا زمان درد : بين دو غذا
درمان : غذاهاي حاوي پروتئين همراه آبليموي تازه مصرف شود

نوع سردرد : سردرد ناشي از عفونت خون
محل يا زمان درد : وسط سر
درمان : اهداء خون – از سه ساعت قبل و تا سه روز بعد از گياهان تصفيه کننده خون و ميوه به مقدار فراوان بخورد

نوع سردرد : سردرد ناشي از کمبود سديم
محل يا زمان درد : وسط سر
درمان : مصرف منابع سديم

نوع سردرد : سردرد ناشي کمبود کلسيم
محل يا زمان درد : بعد از ظهر
درمان : مصرف منابع کلسيم ، ويتامين D و فسفر

نوع سردرد : سردرد ناشي از کاهش ميزان اکسيژن خون و آلودگي هوا
محل يا زمان درد : هنگام قرار گرفتن در معرض هواي آلوده
درمان : تنفس در هواي آزاد – کمي زنجبيل با فلفل سياه در چاي بريزيد و بنوشيد

نوع سردرد : سردرد ناشي از يبوست
محل يا زمان درد : بعد از صرف غذا و هنگام خواب عارض مي شود
درمان : مصرف خيسانده آلو در عرق کاسني

تعداد بازدید از این مطلب: 1809
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


ضرر نوشيدن آب بعد از خوردن ميوه

    ميوه ها مخصوصا گيلاس وقتي با مايعات مخصوصا اسيد معده مخلوط مي گردد به سرعت در معده تخمير شده و توليد گاز مي کندو به ديافراگرام فشار آورده و مي تواند موجب اختلالات قلبي گردد . از طرف ديگر اين اختلالات درد شديدي در روده ها بوجود آورده و باعث انسداد شرايين مي گردد که عاقبت بسيار وخيمي دارد

تعداد بازدید از این مطلب: 195
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


رو به قبله بخوابيد

     اگر مي خواهيد آهن بدن شما منظم باشد و در نتيجه هميشه سالم باشيد و به عوارض قلبي دچار نشويد . رو به قبله در جريان مغناطيسي زمين بخوابيد در غير اين صورت آهن در جدار رگها رسوب کرده ، آهن بدن کم شده و تصلب شرائين و عوارض قلبي ايجاد مي نمايد و به کبد که قسمت کننده آهن بدن است لطمه شديد وارد مي شود

تعداد بازدید از این مطلب: 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چند نکته از کتاب دوره طب سنتي و گياهي

  مطالب اين قسمت شامل سخنراني هاي دکتر روازاده و خدادادي نمي شود بلکه از کتاب دوره طب سنتي و گياهي که آن هم از کتاب هاي ديگر گرفته است . چند عدد از اين کتاب ها به قرار زير است .اعجاز خوراکيها ، اسرار خوراکيها ، گلها و گياهان شفابخش ، ميوه ها و سبزي هاي شفابخش ، حلية المتقين

تعداد بازدید از این مطلب: 203
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مزاج غذاها


غذاها  مزاج غذاها غذاها مزاج غذاها
ماست سردو تر سر شير  سرد و تر
شير سرد و تر خامه  سرد و تر
کره  سرد و تر پنير  سرد و خشک
دوغ  سرد و تر کشک  سرد و خشک
شور سرد و تر ماست چکيده  سرد و تر
قره قروت خيلي سرد و خشک  
نخود سفيد گرم خشک لوبياي سفيد کمي گرم تر
نخود سياه  گرم خشک لوبياي چيتي گرم و تر
عدس سرد و خشک لوبيا قرمز گرم وتر
دالادس گرم و خشک لوبيا چشم بلبلي کمي گرم تر
گندم  گرم و تر ماش سرد وخشک
جو سرد و تر لپه گرم خشک
چاودار(جوي دوسر) معتدل لوبياي سويا گرم و تر
برنج سرد و تر ارزن سرد و خشک
ذرت سرد و خشک لوبيا چيتي مخصوص گرم و تر
باقالي سرد و تر نخود فرنگي  سرد و تر
سنگک سرد و تر هلر سرد و تر
بادام هندي  گرم و خشک گردو گرم و خشک
بادام درختي کمي گرم و تر پسته گرم و خشک
بادام زميني گرم و تر نارگيل گرم و خشک
بادام کوهي  گرم و خشک فندوق گرم و خشک
بونه(پسته کوهي) گرم و خشک چرقوز  خيلي گرم و خشک
کنجد گرم و تر بلوط سرد و خشک
بزرک سياه گرم و خشک شاه بلوط سرد و خشک
شاه دانه    گرم و خشک   تخمه آفتابگردان گرم و تر
 تخمه کدو سردو تر  تخمه هندوانه  سرد و تر
تخمه خربزه  گرم و تر  تخمه طالبي  گرم و تر
تخمه گرمک   سرد و تر    
برگ کرم  گرم و خشک گل کرم گرم و خشک
 کنگر گرم و کمي خشک  ريواز  کمي گرم و خشک
تره فرنگي  گرم و خشک  مارچوبه  گرم و تر
شنگ  سرد و خشک  ريش بز   سرد و خشک
 قارچ   سرد و خشک  کنگر فرنگي (آرتيشو)  کمي گرم و خشک 
لوبيا سبز     سرد و تر  شور  گرم و خشک
ريحان کمي گرم و خشک   تره خيلي گرم و خشک
 جعفري خيلي گرم و خشک   شنبليله  گرم و خشک
گشنيز سرد و خشک  ترپچه  گرم و خشک
پيازچه  گرم و خشک  نعناع  کمي گرم و خشک
ترخون   خيلي گرم و خشک     مرزه کمي گرم و خشک 
پونه  گرم و خشک  شاهي گرم و نسبتا خشک
شويت  گرم و خشک  اسفناج  کمي سرد و تر
کرفس گرم و خشک  باميه  سرد و تر
 کاهو   سرد و تر    
توت سفيد   گرم و تر  تمشک  معتدل
 توت سياه گرم و تر  توت خشک گرم و خشک
شاه توت سرد و تر   قدومه شيرازي  گرم و تر
توت فرنگي سرد و تر  قدومه شهري  گرم و تر
تخم ريحان  گرم و تر  تخم مرو سرد و تر
 خاکشير  خنک  بارهنگ  خنک
اسفرزه  سرد و تر  فرنجه مشک گرم و خشک
تخم شربتي گرم و تر  بالنگو  گرم و تر
خربزه گرم و تر  هندوانه  سرد و تر
طالبي گرم و تر  گرمک  سرد و تر
دستنبو   گرم و تر  خيار سبز کمي سرد و تر
خيار چنبر  معتدل  گوجه فرنگي  سرد و تر
فلفل دلمه   گرم و خشک  فلفل سبز  گرم و خشک
بيور گرم و خشک   بادمجان  گرم و خشک 
کدوخورشتي سرد و تر  کدو حلوايي  گرم و تر
پرتقال   سرد و تر  ليمو ترش سرد و تر
نارنگي  سرد و خشک  دارابي  سرد و تر
گريدفروت  سرد و تر  بالنگ(ترنج)  سرد و تر
نارنج  خيلي سرد و تر   بيد خوني  سرد و تر 
ليمو عماني سرد و خشک   کيوي سرد و تر
پرتقال مربايي  سرد و تر       
سيب گرم و خشک   گلابي گرم و تر
انار سرد و تر    به   گرم و تر 
گيلاس گرم و تر  آلبالو   سرد و تر
 هلو   سرد و تر   زردآلو    سرد و تر
گوجه سبز سرد و خشک  آلوبخارا  سرد و تر
آلو سياه سرد و تر   آلوزرد   سرد و خشک 
ازگيل سرد و خشک    زالزالک  سرد و خشک  
انگور  گرم و تر   خرما   گرم و خشک 
قيسي گرم و تر  شفتالو  گرم و تر
زيتون رسيده  گرم و تر   زيتون کال سرد و خشک 
موز گرم و تر  آناناث  گرم و تر
خربزه درختي(پاپايا)  گرم و تر   انبه   گرم و تر 
سنجد سرد و خشک  کنار(ميوه درخت صدر)     خنک 
شليل سرد و تر   زغال اخته   سرد و تر 
گوشت شتر گرم و خشک  گوشت گاو  سرد و تر
گوشت گوسفند گرم و تر   گوشت گوساله   سرد و تر 
گوشت بز سرد و تر  گوشت مرغ  گرم و تر
گوشت خروس  سرد و تر   گوشت جوجه مرغ    گرم و تر  
گوشت جوجه خروس خنک  گوشت انواع ماهي   سرد و تر
گوشت ميگو سرد و تر   گوشت اردک   سرد و تر 
گوشت غاز سرد و تر  گوشت بوقلمون   گرم و تر
گوشت کبک   گرم و تر   گوشت بلدرچين وحشي   گرم و تر 
گوشت قرقاول گرم و تر  گوشت کوسه ماهي  گرم و تر
گوشت سار  گرم و تر   گوشت گنجشک   گرم و تر 
گوشت کبوتر گرم و تر  گوشت آهو گرم و تر
گوشت کله پاچه  سرد و تر   گوشت سيرابي سرد و تر 
گوشت دل گرم و تر   گوشت قلوه   گرم و تر 
گوشت جگر سفيد سرد و تر  گوشت جگر سياه  گرم و تر
آويشن  گرم و خشک اکليل کوهي(رزمالي) گرم و خشک
رازيانه(باديان رومي)  گرم و خشک  برگ بو  گرم و خشک 
پونه کوهي گرم و خشک  جوز هندي  گرم و خشک
خردل  گرم و خيلي خشک   دارچين   گرم و خشک 
زرچوبه گرم و خشک    زعفران    گرم و خشک 
زنجبيل خيلي گرم و کمي خشک  زنيون گرم و خشک
زيره سبز  خيلي گرم و خشک   فلفل سياه   خيلي گرم و خشک   
زيره سياه خيلي گرم و خشک    فلفل سفيد خيلي گرم و خشک  
سماق  سرد و خشک   فلفل قرمز   خيلي گرم و خشک   
کاکائو گرم و خشک   هل     کمي گرم وخيلي خشک 
ميخک خيلي گرم و خشک   گلرنگ گرم و خشک
گلپر  گرم و خشک   وانيل   گرم و خشک 
سياه دانه گرم و خشک    
شلغم  گرم و تر    ترپ سياه  گرم و خشک 
پياز  گرم و خشک  ترپ سفيد گرم و خشک 
سير گرم و خشک  سيب زميني  سرد و تر
 سيب زميني ترشي کمي گرم و تر   هويج فرنگي   گرم و تر 
زردک(هويج ايراني) گرم و تر  شقاقل(هويج بياباني)  گرم و تر
کرم قمري گرم و تر   موسير گرم و خشک 
چقندر قرمز معتدل و کمي گرم    چقندرقند   معتدل و کمي گرم 
 

تعداد بازدید از این مطلب: 1353
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


دير زبان باز کردن کودکان و دير راه رفتن

     گوشت گنجشک ، سار و کبوتر براي کودکان سرد مزاج سرعي و کودکاني که دير زبان باز مي کنند و يا دير راه     مي روند

تعداد بازدید از این مطلب: 409
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تاثير رواني رنگ ها


     رنگهاي گرم شامل قرمز ، نارنجي ، زرد و رنگ هاي سرد آبي و بنفش است و هر رنگي به هر دسته نزديک بود گرم يا سرد مي شود .    
      خصوصيات رنگ قرمز : رنگ قرمز تسکين دهنده بيماريهاي پوستي است . بچه هايي که سرخک و مخملک   مي گيرند مي گويند لباس قرمز بپوشيد . بچه که رنگ قرمز را ديد تحريک مي شود وجريان خون سريع شده و سيستم ايمني بدن تقويت مي شود . رنگ قرمز تحريک کننده جنسي هم هست و مردهايي که مشکل جنسي دارند خانم هايشان سعي کنند لباس خواب قرمز شفاف بپوشند . متابوليسم بدن را بالا مي برد و کساني که اشتها ندارند لباس قرمز بپوشند و سعي کنند از سفره قرمز استفاده کنند .  اگر خانمها مشکل جنسي دارند لباس بنفش بپوشند و سبزي شاهي را استفاده کنند و يا تخم شاهي را درعسل مخلوط کرده و روزي يکي يا دو قاشق بخورند . گرم کننده بدن است چون گردش خون سريع مي شود . احساسات را تحريک مي کند کساني که عصبي هستند رنگ قرمز نپوشند . فعال کننده است و بخصوص عصب سمپاتيک را فعال مي کند . در مواد غذايي هم تاثير دارد و هر چيزي که در رنگ قرمز تخمير شود حالت اسيدي آن کم مي شود . کشش را زياد مي کند براي اين است که سيگار وينستون که پاکت آن قرمز است از همه پر فروش تر است .
     رنگ آبي : کساني که احساس کسالت مي کنند و هميشه احساس مي کنند بدنشان درد مي کنند از رنگ آبي آسماني استفاده کنند چون درد شکن و تسکين دهنده است. براي دردهاي عصبي هم خيلي خوب است چون روي فرکانس چشم تاثير گذاشته و روي مغز واعصاب نيز تاثير گذاشته و باعث احساس آرامش مي شود . کساني که وسواس دارند از رنگ آبي استفاده کنند مثلا پرده آبي استفاده کنند .روزي چند ليوان آب سيب و ليموترش استفاده کنند و شير بادام بخورند . کنترل هيجان زياد هم آبي خوب است . کساني هم که زياد تب مي کنند از رنگ آبي استفاده کنند . براي بي خوابي هم خوب است و اگر چراغ خواب استفاده مي کنند از نور آبي استفاده کنند . حالت سرد کننده و خنک کنندگي دارد و کساني که بدنشان سرد است آبي استفاده نکنند ؛ قرمز استفاده کنند . کشش را کم مي کند براي اين است که چشم زخم را خنثي مي کند . براي افراد فشار خون رنگ آبي خيلي خوب است . در دريا انسان احساس آرامش     مي کند چون هم دريا آبي است و هم آسمان . رنگ آبي تعديل کننده تنفس تند و سريع است . آرامش دروني رنگ آبي ايجاد مي کند . اگر مي خواهيد کارها را جدي انجام دهيد از آبي استفاده کنيد چون يک رنگ جدي است . کساني که بدنشان ترشحات و زخم چرکي دارد اين رنگ را استفاده کنند . در معالجه سرطان موثر است . نور آبي استفاده کنيد مگس نزديک شما نمي شود . پشه ها جذب نور آبي مي شوند و پشه کش ها معمولا نور آبي دارند . براي درس خواندن محيط آبي خوب است .
     رنگ زرد :  گرم کننده است و رنگ خوشرويي و نشاط و خوشحالي است . شادي بخش و مسرت آور است . رنگ زرد يک حالت عرفاني به انسان مي دهد . ايده آل و فيلسوفانه است . تحريک کننده فکر است و بعضي حالت هاي عصبي را کم مي کند . الکل در اين رنگ به خوبي و باکيفيت خوب بدست مي آيد .
     رنگ سبز: بهترين درمان براي بيماران روحي و رواني رنگ سبز است . پزشکان در اتاق عمل رنگ سبز مي پوشند تا هم خودشان آرامش پيدا کنند و هم در روحيه يبمار موثر است . آرام بخش است و خستگي اعصاب را از بين مي برد . بهترين و شکيل ترين رنگ براي آقايان است  و افراد صبوري مي شوند. گذشت زمان را حس  نمي کنند و زمان برايشان زود مي گذرد . تحمل پذيري انسان زياد مي شود و دير عصباني مي شوند . خنک کننده است . تعديل کننده نور خورشيد است . فشار خون را کم مي کند . براي بي خوابي موثر است . کساني که ميگرن دارند رنگ سبز بپوشند . رنگ سبز رشد گياه را کم و رنگ زرد زياد مي کند .
     رنگ بنفش: اثر ضعيفي در بيماري هاي عصبي دارد . اثر عجيبي روي قلب و الکترشيميايي بدن دارد و انسان ناراحتي قلبي کمتر مي گيرد . سيستم ايمني را تقويت و مقاومت بدن را بالا مي برد . خانم هايي که ميل جنسي کمي دارند با اين رنگ آن را تقويت کنند . در اين رنگ تخمير خيلي خوب انجام مي شود .
رنگ نارنجي: رنگ نارنجي اگر با سفيد مخلوط شود بسيار خوش رنگ مي شود . اثر حراراتي روي گوارش دارد و آن را تقويت مي کند و سفره را  کساني که بلغمي مزاج هستند نارنجي بيندازند و به هضم غذا نيز کمک مي کند . محرک و تهويج کننده است و اين حالت تحريک به مرور باعث افزايش ضربان قلب مي شود پس سعي کنيد که هر روز استفاده نشود ولي روي فشار خون تاثيري ندارد . اگر خانم ها در خانه لباس نارنجي بپوشند در خانه يک حالت نشاط و خوشحالي ايجاد مي کند .
     رنگ ارغواني : بين آبي و نارنجي است.کساني که کم خوني دارند اين رنگ را استفاده کنند . کساني که مي خواهند لطيف ظريف باشند از اين رنگ استفاده کنند . ابهت و جلال را زياد مي کند . کساني که وسواس هستند ارغواني استفاده نکنند چون خيلي حساس و زود رنج مي شوند . ديگران از ديدنش خوشنود مي شوند . 
     رنگ خرمايي : کم استفاده شود باعث خستگي مي شود ، آرامش دهنده ، محافظ در مقابل بعضي اشعه ها .
     رنگ خاکسري : آرام  ، حساس ، محافظ
     رنگ سياه : رنگ سبکي است ، افسردگي مي آورد ، از نظر شرعي کراهت دارد .
     رنگ سفيد : علامت پاکي و لطافت است . از ديدن اين رنگ انسان احساس نشاط و پاکي مي کند

تعداد بازدید از این مطلب: 195
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تاثير لباس در سلامت

سعي کنيد لباس زير حتماً کتان باشد . از پشم مصنوعي (پشم شيشه ) درلحاف و دشک استفاده نکنيد و در صورت امکان ازپشم شتراستفاده شود که هم براي تابستان و هم زمستان خوب است. از پنبه هم مي توان استفاده کرد. کساني که بدن آنها سوختگي ، زخم ، و ناراحتي پوستي دارد لباس قرمز بپوشند زيرا جريان خون سريع شده و زخم ها زودتر التيام پيدا مي کند . بچه هايي که سرخچه و مخملک گرفته اند لباس قرمز بپوشند . در قديم هم بچه هايي که ختنه مي کردند دامن قرمز به پا مي کردند .
     کساني که ناراحتي عصبي دارند و زود عصباني مي شوند محيط را برايشان آبي کنيد . تن بچه ها هم  لباس آبي بپوشيد تا چشم زخم نخورند . چشم انسان داراي سه نوع موج قرمزبا فرکانس 570 – سبز 535 – آبي 445 است . بچه اي که چشم مي خورد بايد رنگ آبي که فرکانس پايين دارد بپوشد و اگر قرمز که فرکانس بالايي دارد بپوشد حتما چشم مي خورد .
     لباس زير سفيد و نخي باشد . لباس پنبه اي و نخي ضد حساسيت است و لباس سفيد چرک بودن را زود مشخص مي کند و يک نشاط خاص هم به انسان مي دهد . سعي کنيد از لباس پلاستيکي استفاده نکنيد چون موجب آلرژي      مي شود . از رنگ هاي شاد مثل سفيد ، نارنجي ، سبز کم رنگ و آبي آسماني استفاده شود

تعداد بازدید از این مطلب: 251
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


طريقه استفاده از بزرهاي ملين(اسهال و يبوست)

  1-قدومه شيرازي دوقاشق مرباخوري را در يک ليوان آب گرم خيس کرده بعد از لعاب دادن با يک قاشق مرباخوري عسل مخلوط کرده روزانه يک تا دو ليوان ميل شود . اين بذر براي از بين بردن عدم تعادل در افراد مي باشد . استفاده از اين نوع براي افرادي که اسهال مي باشند مفيد است .
     2- خاکشير و بارهنگ را مي توان به دو صورت ميل کرد . الف : خاکشير و بارهنگ ريخ شور شده با يخ و عسل شربت شده خورده شود . ب : خاکشير و بارهنگ ريخ شور شده و جوشيده همراه عسل ميل شود . مقدار خاکشير و بارهنگ ريخ شور شده يک چهارم ليوان در هر بار مصرف است . براي افرادي که از يبوست مزاج رنج مي برند

تعداد بازدید از این مطلب: 319
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نرمش و ورزش


     نرمش و ورزش باعث مي شود که جريان خون در بدن سريع تر شده و مواد غذايي موجود در خون به سلول ها برسد و مواد زائد بدن به راحتي دفع شود که نتيجه نوعي پاکسازي بدن است  مخصوصا براي بيماران MS .

تعداد بازدید از این مطلب: 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


داروهاي MS


ريشه جنسينگ ، زعفران ، هل سبز ، دارچين ، زنجبيل ، جوز هندي ، کاکوتي ، پونه کوهي ، گل لاواند ، مويس ، آويشن شيرازي ، چاي پشمي يا چاي کوهي ، بابونه کوهي ، رزماري به مقدار کم(دو هفته در ميان استفاده شود) ، اکليل کوهي ، گل بهارنارنج ، بلاکول (نوعي گل گاوزبان دارويي) ، قدومه شيرازي ، بذر فرنچ مشک ، عرق بهار نارنج ، گل سرخ ، برگ سونا ، بذر گشنيز ، گل پرينک ، گل ختمي سفيد ، آرد جوانه گندم ، بادام هندي خام ، چهار مغز ، کنجد خام و با پوست ، پودر نارگيل ، خرما ، عسل ، چلقوز (نوعي آجيل که خيلي مقوي و انرژي زا مي باشد) ، زيره سياه و زيره سبز ، زنيان ، گل پر ، برگ به ليمو ، مريم گلي ، خاکشير و بارهنگ ، دم کرده به ، سير و موسير ، ناخنک ، روغن زيتون و کنجد ، روغن بادام شيرين و تلخ ، روغن گل سرخ ، روغن سياه دانه ، روغن کرچک ، روغن کندر و مستکي . 
نوشيدني براي بيماران MS که کمبود انرژي دارند
     معجون مخصوص ژينسينگ : ژينسينگ مرغوب 50 گرم + زعفران سرگل يک مثقال + هل ساييده سبز 3 مثقال + عسل يک کيلوگرم . ژنسينگ ، زعفران و هل را خوب با هم مخلوط کرده و با عسل مخلوط کرده و روزي سه قاشق غذاخوري صبح و ظهرو شب . اين معجون افراد را از حالت خمودگي و رخوت نجات خواهد داد . کساني که از عدم تعادل و لرزش اندام رنج مي برند حتما اين معجون را بخورند .
     علامت ژنسينگ مرغوب : کرم رنگ بوده و مثل هويج فرنگي حالت شکنندگي داشته و از طعم شيريني برخوردار  مي باشد . داخل اين ريشه قهوه اي نبوده و پوک نباشد و طعم تلخي نداشته باشد .
     معجون جوانه گندم : بادام ، گردو ، پسته ، فندوق ، نارگيل ، کنجد با پوست ، بادام هندي هر کدام 100 گرم ، هل 5 مثقال ، دارچين 5 مثقال ، زنجبيل 2 مثقال ، زعفران يک مثقال ، آرد جوانه گندم 200 گرم ، خرما رطب 800 تا يک کيلوگرم ، عسل 250 گرم ، روغن زيتون 4 قاشق غذاخوري . توجه داشته باشيد که مغزها خام و تازه باشند تا مواد لازم را به بدن برسانند . مغزها و ادويه جات را آسياب کرده با آرد جوانه گندم خوب آسياب کنيد سپس هسته را از خرما در آورده و با عسل و روغن زيتون و مواد اضافه کرده و خوب ورز دهيد تا خمير کاملا يک دستي درست شود . مواد را در يک سيني پهن کرده و پودر پسته و نارگيل به آن اضافه کرده و روي ظرف را نايلون سيفول مي کشيم . در يخچال نگهداري کرده و هر شب دو تا سه برش ميل کنيد

تعداد بازدید از این مطلب: 343
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چربي

     تمر هندي يک بسته ، زرشک آبگيري 250 گرم ، قره قروت 100 گرم ، گلاب نصف استکان ، سرکه سيب يک ليوان . بعد از هر وعده غذا يک قاشق غذاخوري در يک ليوان آب خنک دو ساعت و نيم بعد از غذا آرام آرام مي خوريد . يک بسته تمرهندي را در دو ليوان آب مي ريزيم و حل که شد صاف مي کنيم . زرشک آبگيري : زرشک را در يک ليتر آب مي ريزيم آرام آرام بجوشد تا آب آن نصف شود . بعد مواد ديگر را در آب تمرهندي و زرشک آبگيري مي ريزيم . اگر کسي ناراحتي معده دارد بعد از خوردن مقداري زنيان بخورد

تعداد بازدید از این مطلب: 187
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0



عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود