خوردن چاي حدودا چهل سال عمر هر انسان را کاهش مي دهد.در چاي يک ماده اي است به نام پريفنل يک ماده آروماتيک و حلقوي است که مواد آروماتيک حلقوي همه سمي و سرطان زا است که متاسفانه پزشکان به آن آنتي اکسيدان مي گويند . آنتي اکسيدان به ويتامين هاي A و B وC وD وE مي گويند نه به پريفنل . چاي يک سم خطرناک است که مدام وارد بدن مي شود چاي عامل سودا و سودا عامل سرطان است چاي ماده اي به نام تئين دارد که منيزيم داخل سلول را دفع مي کند و باعث سرطان مي شود . اگر مقداري چاي داخل حوض بريزيد همه ماهي ها مي ميرند . مقداري چاي سبز را به گاو دادند بخورد و حتي گاو هم آن را نخورد و از دهان بيرون ريخت .براي از بين بردن آن فقط بايد آن را آتش زد . چاي هواي آلوده را پاک مي کند و سم هوا را جذب مي کند . گاز کربنيک هوا را گرفته و اکسيژن پس مي دهدو چاي مرکز تشنگي در مغز را قفل کرده و فرد نمي داند که تشنه است و اعضاي بدن آب مي خواهد و به علت عدم وجد آب صدمه مي بيند. چاي باعث ديابت نيز مي شود . بيشتر مرگ و مير در جهان از ناراحتي هاي قلبي است و اکثر کساني که ناراحتي قلبي دارند چاي زياد مصرف مي کنند . 65 نوع بيماري که چاي آن را بوجود مي آورد چاي سرطان مري را زياد مي کند . چاي اسيد معده را هم زياد مي کند .
گياه چاي يک گياه سمي است که در جهان به جز انسان هيچ موجودي ديگر آن را مصرف نمي کند و هيچ آفتي ندارد جز انسان . از زماني که کاشته مي شود تا زماني که رشد مي کند و چيده مي شود هيچ آفتي به آن نمي زند و احتياج به سم پاشي ندارد چون هر آفتي به نزديک شود خود از بين مي رود . بذر چايي به اندازه فندوق است و هر کس از آن بخورد به اندازه اي تلخ است که از زندگي بيزار مي شود .
از عوارض چاي ديسک کمر ، ساييدگي استخوان و فتق ديسک است و در نهايت سنگ کليه و تومورهاي مغزي است که از کلسيم درست مي شوند . پولي فنول يک ماده سمي و حلقوي است و کل مواد حلقوي مثل بنزن ها سمي هستند . دو نوع ماده سمي ديگر در چاي به نام هاي کزانتين و هيپو کزانتين است . چاي ، سوسيس و کالباس سرطان زا هستند . چاي نيز باعث دفع آهن بدن و کم خوني مي شود . قندي هم که با چاي مجبوريم بخوريم علاوه بر خراب کردن دندان ها خود سرطان زا است . چاي خوردن زياد باعث کيست پستان مي شود . ماده اي در چاي است به نام اسيد اگزاليک که در بدن به اگزالات تجزيه شده در کليه رسوب کرده و باعث سنگ کليه مي شود