از درون آن (زنبور عسل) نوشیدنی هایی با رنگ های مختلف خارج کردیم که در آن شفا برای مردم است به تحقیق در آن نشانه هایی است برای کسانی که می اندیشند سوره نحل آیه 69 تمام مطالب این وبلاگ از سخنرانی های دکتران روازاده . خدادادی . خیر اندیش توسط مهندس مصطفی مسگریان جمع آوری شده است که من تصمیم گرفتم این مطالب رو در دسترس عموم بگذارم مدیر وبلاگ: رضا دارابی

به نظر شما سطح وبلاگ در چه حد است؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان طب سنتی و آدرس tebdava.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 108
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 108
بازدید ماه : 121
بازدید کل : 236653
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 352
کل نظرات : 2

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 108
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 108
بازدید ماه : 121
بازدید سال : 2250
بازدید کلی : 236653
عسل

ر نوع بيماري عفونتي حتي اريون و عفونت هاي بيمارستاني که هيچ درماني ندارد با نوشيدن شربت عسل به مدت سه شبانه روز ( 72 ساعت) ودر صورت خيلي مقاوم بودن عفونت به مدت يک هفته  بيمار بخورد خوب مي شود . عسل نبايد 65 درجه سانتيگراد بيشتر حرارت داد زيرا ماده سمي به نام هيدرو اکسيد متيل فورفورال توليد مي شود ؛ البته عسل بايد به تنهايي گرم نشود ولي براي مثلا براي درست کردن سکنجبين آن را در آب مي جوشانند و مشکلي پيش  نمي آيد . اگر عسل را داخل ظرف شيشه اي کرديد و آن ظرف پر از حباب شد طبيعي است . اگر هم عسل شکرک بزند کيفيت آن خوب است و بهترين نشانه بر طبيعي بودن آن است . شکرک طوري است که دانه دانه است و فکر مي کنيد که زير دندان دانه هاي شکر است .
عسل کارخانه اي را داخل ظرف ريخته و مي جوشانند تا ديگر شکرک نزند ؛ عسل کارخانه اي مرده و به درد نمي خورد . عسل طبيعي بايد شکرک بزند ؛ اگر شکرک نزند مشکل دارد . اگر خواستيم عسل شل شود و يا شکرک آن از بين برود با همان شيشه داخل آب سرد مي گذاريم و آن را روي اجاق مي گذاريم تا آرام آرام گرم شود و شل شود. عسل قند را سريع پايين مي آورد



تعداد بازدید از این مطلب: 343
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود