ر نوع بيماري عفونتي حتي اريون و عفونت هاي بيمارستاني که هيچ درماني ندارد با نوشيدن شربت عسل به مدت سه شبانه روز ( 72 ساعت) ودر صورت خيلي مقاوم بودن عفونت به مدت يک هفته بيمار بخورد خوب مي شود . عسل نبايد 65 درجه سانتيگراد بيشتر حرارت داد زيرا ماده سمي به نام هيدرو اکسيد متيل فورفورال توليد مي شود ؛ البته عسل بايد به تنهايي گرم نشود ولي براي مثلا براي درست کردن سکنجبين آن را در آب مي جوشانند و مشکلي پيش نمي آيد . اگر عسل را داخل ظرف شيشه اي کرديد و آن ظرف پر از حباب شد طبيعي است . اگر هم عسل شکرک بزند کيفيت آن خوب است و بهترين نشانه بر طبيعي بودن آن است . شکرک طوري است که دانه دانه است و فکر مي کنيد که زير دندان دانه هاي شکر است .
عسل کارخانه اي را داخل ظرف ريخته و مي جوشانند تا ديگر شکرک نزند ؛ عسل کارخانه اي مرده و به درد نمي خورد . عسل طبيعي بايد شکرک بزند ؛ اگر شکرک نزند مشکل دارد . اگر خواستيم عسل شل شود و يا شکرک آن از بين برود با همان شيشه داخل آب سرد مي گذاريم و آن را روي اجاق مي گذاريم تا آرام آرام گرم شود و شل شود. عسل قند را سريع پايين مي آورد