مرباي زردآلو و آلبالو و گيلاس و تمشک
از درون آن (زنبور عسل) نوشیدنی هایی با رنگ های مختلف خارج کردیم که در آن شفا برای مردم است به تحقیق در آن نشانه هایی است برای کسانی که می اندیشند سوره نحل آیه 69 تمام مطالب این وبلاگ از سخنرانی های دکتران روازاده . خدادادی . خیر اندیش توسط مهندس مصطفی مسگریان جمع آوری شده است که من تصمیم گرفتم این مطالب رو در دسترس عموم بگذارم مدیر وبلاگ: رضا دارابی

به نظر شما سطح وبلاگ در چه حد است؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان طب سنتی و آدرس tebdava.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 229
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 229
بازدید ماه : 242
بازدید کل : 236774
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 352
کل نظرات : 2

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 229
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 229
بازدید ماه : 242
بازدید سال : 2371
بازدید کلی : 236774
مرباي زردآلو و آلبالو و گيلاس و تمشک

 اين مورد در مورد همه صادق است . زرد آلو را مي شوييد و توي صافي مي گذاريد و زيرورو مي کنيد تا آب آن بخار شود و مي توانيد جلوي پنکه مي توان گذاشت و داخل ظرف شيشه اي مي ريزيد و عسل داخل آن مي ريزيد تا سطح ميوه را بگيرد و حدود يک هفته داخل يخچال مي گذاريد بعد مصرف کنيد بسيار خوشمزه است .
     اگر بخواهيم از نظر ويتامين کامل باشد چهار مغز را هم لابه لاي ميوه ها داخل عسل مي ريزيم که انواع ويتامين ها و اسيد آمينه ها و قند و چربي هاي گياهي را نيز دارد . براي خوشمزه شدن مربا يک مقدار پودر هل را آسياب کرده و روي مربا موقع خوردن بريزيد



تعداد بازدید از این مطلب: 381
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود