هر ماده خوردني که کارخانه توليد مي کند از چيپس ، پفک و تا نخود و لوبيا و برنج را فله اي بخريم و از بسته بندي کارخانه اي آنها مصرف نکنيم . تمام مواد کارخانه اي بدون استثناء از مواد شيميايي نگهدارنده براي خراب نشدن آن استفاده مي شود . اگر نخود فله اي را مدت زيادي بيرون بگذاريم کرم مي زند و خراب مي شود ولي نخود بسته بندي 10 سال ديگر هم خراب نمي شود چون مواد سمي داخل آن ريخته تا ميکروب ها و جانوران به آن حمله نکنند. شما نان را حدود سه روز درسفره بيرون بگذاريد کپک مي زند در حالي که يک کيک بسته بندي شده حداقل دو سال تاريخ توليد دارد وخراب نمي شود. مواد نگهدارنده کلاً سمي و اکثراً سرطان زا هستند