تمر هندي يک بسته ، زرشک آبگيري 250 گرم ، قره قروت 100 گرم ، گلاب نصف استکان ، سرکه سيب يک ليوان . بعد از هر وعده غذا يک قاشق غذاخوري در يک ليوان آب خنک دو ساعت و نيم بعد از غذا آرام آرام مي خوريد . يک بسته تمرهندي را در دو ليوان آب مي ريزيم و حل که شد صاف مي کنيم . زرشک آبگيري : زرشک را در يک ليتر آب مي ريزيم آرام آرام بجوشد تا آب آن نصف شود . بعد مواد ديگر را در آب تمرهندي و زرشک آبگيري مي ريزيم . اگر کسي ناراحتي معده دارد بعد از خوردن مقداري زنيان بخورد