ترشي طبيعي
از درون آن (زنبور عسل) نوشیدنی هایی با رنگ های مختلف خارج کردیم که در آن شفا برای مردم است به تحقیق در آن نشانه هایی است برای کسانی که می اندیشند سوره نحل آیه 69 تمام مطالب این وبلاگ از سخنرانی های دکتران روازاده . خدادادی . خیر اندیش توسط مهندس مصطفی مسگریان جمع آوری شده است که من تصمیم گرفتم این مطالب رو در دسترس عموم بگذارم مدیر وبلاگ: رضا دارابی

به نظر شما سطح وبلاگ در چه حد است؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان طب سنتی و آدرس tebdava.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 364
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 364
بازدید ماه : 377
بازدید کل : 236909
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 352
کل نظرات : 2

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 364
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 364
بازدید ماه : 377
بازدید سال : 2506
بازدید کلی : 236909
ترشي طبيعي

    يک کيلو زيتون شکسته گوشتي هسته آن را درآورده و مي شوييم ؛ سپس خورد مي کنيم . 250 گرم گردوي آسياب شده ، 5 حبه سير رنده شده ، 5 تا7 عدد ليمو ترش تازه ( اگر فصل انار بود يک عدد انار متوسط) ، گلپر ساييده شده يک قاشق مرباخوري بزرگ ، همه را با هم مخلوط کرده هم مي زنيم و داخل کاسه لعابي داخل يخچال نيم ساعت الي 45 دقيقه داخل يخچال مي گذاريم . اين ترشي خيلي از بيماري هاي گوارشي و پوستي را از بين مي برد ولي ترشي سرکه ساييدگي استخوان بوجود مي آورد . براي نگهداري در يخچال بايد درب آن بسته باشد و تا يک هفته مي توان نگهداري کرد . سعي شود ظروف لعابي گلي استفاده شود هم گوارا است و هم با بدن سنخيت دارد



تعداد بازدید از این مطلب: 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود