طرز درست کردن ماهي، ميگو، ادويه ماهي
از درون آن (زنبور عسل) نوشیدنی هایی با رنگ های مختلف خارج کردیم که در آن شفا برای مردم است به تحقیق در آن نشانه هایی است برای کسانی که می اندیشند سوره نحل آیه 69 تمام مطالب این وبلاگ از سخنرانی های دکتران روازاده . خدادادی . خیر اندیش توسط مهندس مصطفی مسگریان جمع آوری شده است که من تصمیم گرفتم این مطالب رو در دسترس عموم بگذارم مدیر وبلاگ: رضا دارابی

به نظر شما سطح وبلاگ در چه حد است؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان طب سنتی و آدرس tebdava.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 323
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 323
بازدید ماه : 336
بازدید کل : 236868
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 352
کل نظرات : 2

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 323
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 323
بازدید ماه : 336
بازدید سال : 2465
بازدید کلی : 236868
طرز درست کردن ماهي، ميگو، ادويه ماهي

 

 
     زعفران يک مثقال ، زنجبيل دو مثقال ، دارچين 10 مثقال ، هل 5 مثقال ، ميخک نيم مثقال ، زردچوبه 10 مثقال ، زيره سياه 5 مثقال ، فلفل سياه يک مثقال . همه را با هم آسياب کرده و مخلوط مي کنيم و در داخل يک شيشه در بسته مي ريزيم و يک نمکدان که سوراخ هاي آن را از نمکدان معمولي درشت تر باشد باشد داخل آب مي ريزيم . ادويه ماهي درست مي شود . پوست ماهي بسيار سرد است و انرژي هم ندارد مصرف نکنيد براي معده هم مضر است . سعي کنيد ماهي جنوب بخريد چون ماهي شمال آلودگي بيشتري دارد . ماهي جنوب حلواي سفيد ، حلواي سياه ، شوريده ، حلواي بندري ، سرخو ، سنگ سر ، عامل ، ماهي کوسه به نام کولي براي ماهي کباب خوب است . 
     ابتدا پوست ماهي را کنده و آبشش آن را در مي آوريد . چشمان آن را در مي آوريم . شکم او را تخليه مي کنيم . بعد از شستن ماهي داخل صافي مي گذاريم تا آب آن رفته و خشک شود . نمک را بر روي ماهي و داخل شکم آن          مي پاشيدو دو حبه سير را رنده کرده و به همه جاي ماهي مي ماليد داخل شکم و بيرون ماهي . يک عدد پياز درشت را در ته ماهي تابه خلال مي کنيد . ادويه ها را به داخل و بيرون ماهي مي ماليد طوري که همه جاي ماهي را گرفته باشد . سپس ماهي را به روي پيازها مي گذاريم . درب ماهي تابه را گذاشته و سپس نيم ساعت داخل يخچال مي گذاريم . بعد از بيرون آوردن از يخچال بعد از بيرون آوردن از يخچال سه قاشق آب و سه قاشق روغن را طوري کف ماهي تابه بريزيم که به ماهي نخورد . اجاق گاز را اندازه اي روشن مي کنيد مثل اينک مي خواهد برنج دم بکشد ؛ البته درب ماهي تابه را گذاشته باشيد . وقتي آب تمام شد (حدود 20دقيقه بعد)و به روغن رسيد آماده خوردن است 
     ماهي را داخل يک ديس چيني مي گذاريد و سبزيجاتي مثل جعفري خورد کرده و با مقداري ليموترش (نصف کرده) و زيتون کنار آن مي چينيد و چهار مغز يا گردو را آسياب کرده و داخل ماهي يا کنار ماهي مي گذاريم .
     در بشقاب ميهمان بايد پودر چهار مغز ، خرما ، پودر نارگيل و شکلات صبحانه (که طرز درست کردن آن را خواهيم گفت) باشد . چون ماهي سرد است سعي کنيد با ماهي شويت باقالي پلو مصرف کنيد . سعي کنيد غذا را با قاشق نخوريد و با دست بخوريد . ميگوي صورتي دريايي است و بهتر از ميگوي سفيد است که پرورشي است


تعداد بازدید از این مطلب: 2103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود