زعفران يک مثقال ، زنجبيل دو مثقال ، دارچين 10 مثقال ، هل 5 مثقال ، ميخک نيم مثقال ، زردچوبه 10 مثقال ، زيره سياه 5 مثقال ، فلفل سياه يک مثقال . همه را با هم آسياب کرده و مخلوط مي کنيم و در داخل يک شيشه در بسته مي ريزيم و يک نمکدان که سوراخ هاي آن را از نمکدان معمولي درشت تر باشد باشد داخل آب مي ريزيم . ادويه ماهي درست مي شود . پوست ماهي بسيار سرد است و انرژي هم ندارد مصرف نکنيد براي معده هم مضر است . سعي کنيد ماهي جنوب بخريد چون ماهي شمال آلودگي بيشتري دارد . ماهي جنوب حلواي سفيد ، حلواي سياه ، شوريده ، حلواي بندري ، سرخو ، سنگ سر ، عامل ، ماهي کوسه به نام کولي براي ماهي کباب خوب است .
ابتدا پوست ماهي را کنده و آبشش آن را در مي آوريد . چشمان آن را در مي آوريم . شکم او را تخليه مي کنيم . بعد از شستن ماهي داخل صافي مي گذاريم تا آب آن رفته و خشک شود . نمک را بر روي ماهي و داخل شکم آن مي پاشيدو دو حبه سير را رنده کرده و به همه جاي ماهي مي ماليد داخل شکم و بيرون ماهي . يک عدد پياز درشت را در ته ماهي تابه خلال مي کنيد . ادويه ها را به داخل و بيرون ماهي مي ماليد طوري که همه جاي ماهي را گرفته باشد . سپس ماهي را به روي پيازها مي گذاريم . درب ماهي تابه را گذاشته و سپس نيم ساعت داخل يخچال مي گذاريم . بعد از بيرون آوردن از يخچال بعد از بيرون آوردن از يخچال سه قاشق آب و سه قاشق روغن را طوري کف ماهي تابه بريزيم که به ماهي نخورد . اجاق گاز را اندازه اي روشن مي کنيد مثل اينک مي خواهد برنج دم بکشد ؛ البته درب ماهي تابه را گذاشته باشيد . وقتي آب تمام شد (حدود 20دقيقه بعد)و به روغن رسيد آماده خوردن است
ماهي را داخل يک ديس چيني مي گذاريد و سبزيجاتي مثل جعفري خورد کرده و با مقداري ليموترش (نصف کرده) و زيتون کنار آن مي چينيد و چهار مغز يا گردو را آسياب کرده و داخل ماهي يا کنار ماهي مي گذاريم .
در بشقاب ميهمان بايد پودر چهار مغز ، خرما ، پودر نارگيل و شکلات صبحانه (که طرز درست کردن آن را خواهيم گفت) باشد . چون ماهي سرد است سعي کنيد با ماهي شويت باقالي پلو مصرف کنيد . سعي کنيد غذا را با قاشق نخوريد و با دست بخوريد . ميگوي صورتي دريايي است و بهتر از ميگوي سفيد است که پرورشي است