درست کردن قرمه سبزي
از درون آن (زنبور عسل) نوشیدنی هایی با رنگ های مختلف خارج کردیم که در آن شفا برای مردم است به تحقیق در آن نشانه هایی است برای کسانی که می اندیشند سوره نحل آیه 69 تمام مطالب این وبلاگ از سخنرانی های دکتران روازاده . خدادادی . خیر اندیش توسط مهندس مصطفی مسگریان جمع آوری شده است که من تصمیم گرفتم این مطالب رو در دسترس عموم بگذارم مدیر وبلاگ: رضا دارابی

به نظر شما سطح وبلاگ در چه حد است؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان طب سنتی و آدرس tebdava.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 137
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 137
بازدید ماه : 150
بازدید کل : 236682
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 352
کل نظرات : 2

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 137
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 137
بازدید ماه : 150
بازدید سال : 2279
بازدید کلی : 236682
درست کردن قرمه سبزي

  مقداري گوشت تازه گوسفند + يک قلم گوسفند + کمي چربي تهيه کرده خوب مي شوييم و داخل قابلمه مي ريزيم . آب داخل آن مي ريزيم و مي گذاريم مي جوشد. وقتي جوشيد کف وخون داخل گوشت بيرون مي آيدو آن را مي گيريم و دور مي ريزيم . يک پياز خورد کرده داخل آن مي ريزيم، لوبياي قرمز را جدا مي گذاريم مي پزد و آب آن را طوري تنظيم مي کنيم که وقتي گوشت پخت در لوبيا هم آب نمانده است . اگر آب داشت درب لوبيا برداشته و شعله گاز را زياد مي کنيم تا بخار مي شود و سپس داخل قابله گوشت مي ريزيم . يک جوش که خورد سبزي را که پاک کرده و خورد کرده ايم داخل قابله مي ريزيم .

     ليمو عماني هم پوست و دانه آن را جدا مي کنيم و آنها را نگه مي داريم و براي ديابتي ها خوب است و قند را پايين مي آورد . ليمو را داخل قابلمه مي ريزيم و بعد از پختن سبزي درب قابله را برداشته و زير آن را مثل دم کردن برنج کم مي کنيم . سپس دور قابلمه از داخل چربي جمع مي شود . وقتي تمام سطوح قابلمه را چربي گرفت غذا آماده است . چند دقيقه قبل از اينکه غذا را پايين آوريد نمک را اضافه کنيد . اگر گوشت چربي نداشت چند قاشق روغن کنجد يا زيتون داخل غذا ريخته و اجازه دهيد تمام سطوح غذا را چربي بگيرد . آب غذا نبايد زياد باشد .
     لوبيا را بايد حتما جدا پخت تا بوي آن داخل گوشت نرود و غذا خراب شود . پوست ليمو عماني و هسته آن را در غذا نريزيد تلخ مي شود


تعداد بازدید از این مطلب: 184
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود