دسر کدو حلوايي
از درون آن (زنبور عسل) نوشیدنی هایی با رنگ های مختلف خارج کردیم که در آن شفا برای مردم است به تحقیق در آن نشانه هایی است برای کسانی که می اندیشند سوره نحل آیه 69 تمام مطالب این وبلاگ از سخنرانی های دکتران روازاده . خدادادی . خیر اندیش توسط مهندس مصطفی مسگریان جمع آوری شده است که من تصمیم گرفتم این مطالب رو در دسترس عموم بگذارم مدیر وبلاگ: رضا دارابی

به نظر شما سطح وبلاگ در چه حد است؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان طب سنتی و آدرس tebdava.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 94
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 94
بازدید ماه : 107
بازدید کل : 236639
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 352
کل نظرات : 2

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 94
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 94
بازدید ماه : 107
بازدید سال : 2236
بازدید کلی : 236639
دسر کدو حلوايي

     کدو حلوايي را بخار پز مي کنيد وقتي خنک شد پوست آن را کنده و در مخلوط کن مي ريزيد . يک تا دو قاشق عسل را اضافه مي کنيد . يک قاشق مربا خوري هل سبز ساييده و اضافه مي کنيد . دو يا سه قاشق غذا خوري گلاب اضافه مي کنيد . مخلوط کن را روشن کنيد . يک مايع نارنجي رنگ بدست مي آيد که او را داخل ظرف چيني يا بلور  مي ريزيد و سپس خلال بادام اضافه مي کنيد ، سپس به هم مي زنيد تا در همه دسر پخش شود . سر آن را صاف مي کنيد و بالاي آن را با هل ساييده و پودر نارگيل و دارچين تزئين مي کنيد . شب درست کنيد داخل يخچال گذاشته تا سفيد شود و فردا استفاده کنيد .



تعداد بازدید از این مطلب: 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود