مواد لازم : دوپيمانه جو پوست کنده – يک پيمانه گندم با پوست – بقيه حبوبات به جز لپه و برنج نصف پيمانه – يک کيلو سبزي آش – يک عدد پياز – دو تا سه حبه سير-روغن زيتون يا کنجد – پودر گردو – کشک .
بايد شب قبل خيس کنيم تا صبح زود درست شود . از زودپز استفاده نشود .
طرز تهيه : جو گندم و حبوبات را داخل ديگ مي ريزيم تا بپزد . پياز را خرد مي کنيم . سير را رنده مي کنيم . مي گذاريم مي پزد و مقداري ادويه مثل زرد چوبه به آن اضافه مي کنيم . وقتي کاملا پخت نمک مي زنيم . هرده دقيقه آرام هم مي زنيم تا ته نگيرد . بايد کاملا لعاب بيندازد . يک قاشق هم پونه کوهي مي ريزيم . بعد که در بشقاب مي ريزيم يک تا دو قاشق روغن زيتون يا کنجد اضافه مي کنيم . مقداري کشک هم به آن اضافه مي کنيم . يک قاشق هم پودر گردو روي آن مي ريزيم . سه تا پنج خرما هم بخوريد . هيچ موقع دچار پا درد ، زانو درد ، آرتروز ، ساييدگي استخوان نمي شويد ؛ چون هم پروتئين ، کلسيم کافي ، فسفر و ويتامين ها هست .