باز بودن در غذا موقع آشپزي
از درون آن (زنبور عسل) نوشیدنی هایی با رنگ های مختلف خارج کردیم که در آن شفا برای مردم است به تحقیق در آن نشانه هایی است برای کسانی که می اندیشند سوره نحل آیه 69 تمام مطالب این وبلاگ از سخنرانی های دکتران روازاده . خدادادی . خیر اندیش توسط مهندس مصطفی مسگریان جمع آوری شده است که من تصمیم گرفتم این مطالب رو در دسترس عموم بگذارم مدیر وبلاگ: رضا دارابی

به نظر شما سطح وبلاگ در چه حد است؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان طب سنتی و آدرس tebdava.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 286
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 286
بازدید ماه : 299
بازدید کل : 236831
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 352
کل نظرات : 2

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 286
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 286
بازدید ماه : 299
بازدید سال : 2428
بازدید کلی : 236831
باز بودن در غذا موقع آشپزي

  موقع پختن غذا بايد درب آن باز باشد زيرا مواد سمي که در غذا است در حال  پختن به وسيله بخار از آن خارج   مي شود . اگر مي ترسيد چيزي درون آن بيفتد از يک توري مشبک مثل صافي استفاده کنيد . به محض اينکه زير غذا را خاموش کرديد بايد درب آن را بگذاريد چون مواد خيلي با ارزش در غذا است که مي خواهد خارج شود . اين غذا تبديل به دارو مي شود و اين يکي از روش هاي دارو سازي در دوران قديم بوده است . در درست کردن جوشانده هم مي شود استفاده کرد . سعي کنيد در ظرف هاي فلزي غذاي ترش نگه نداريد . در ظروف شيشه اي اشکال ندارد غذا را نگه داريم



تعداد بازدید از این مطلب: 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود