موقع پختن غذا بايد درب آن باز باشد زيرا مواد سمي که در غذا است در حال پختن به وسيله بخار از آن خارج مي شود . اگر مي ترسيد چيزي درون آن بيفتد از يک توري مشبک مثل صافي استفاده کنيد . به محض اينکه زير غذا را خاموش کرديد بايد درب آن را بگذاريد چون مواد خيلي با ارزش در غذا است که مي خواهد خارج شود . اين غذا تبديل به دارو مي شود و اين يکي از روش هاي دارو سازي در دوران قديم بوده است . در درست کردن جوشانده هم مي شود استفاده کرد . سعي کنيد در ظرف هاي فلزي غذاي ترش نگه نداريد . در ظروف شيشه اي اشکال ندارد غذا را نگه داريم