گردو و بادام پوست کنده
از درون آن (زنبور عسل) نوشیدنی هایی با رنگ های مختلف خارج کردیم که در آن شفا برای مردم است به تحقیق در آن نشانه هایی است برای کسانی که می اندیشند سوره نحل آیه 69 تمام مطالب این وبلاگ از سخنرانی های دکتران روازاده . خدادادی . خیر اندیش توسط مهندس مصطفی مسگریان جمع آوری شده است که من تصمیم گرفتم این مطالب رو در دسترس عموم بگذارم مدیر وبلاگ: رضا دارابی

به نظر شما سطح وبلاگ در چه حد است؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان طب سنتی و آدرس tebdava.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 156
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 156
بازدید ماه : 169
بازدید کل : 236701
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 352
کل نظرات : 2

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 156
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 156
بازدید ماه : 169
بازدید سال : 2298
بازدید کلی : 236701
گردو و بادام پوست کنده

 هر ميوه اي که خداوند بسته آفريد بايد تا زمان مصرف بسته باشد مثل گردو و بادام . شما اگر پرتغال پوست کنده در بازار بفروشد تعجب نکنيد . گردو و بادام اگر 24 الي 48 ساعت از پوست خود بيرون باشد نخوريد زيرا موجب بيماري مي شود ولي پسته اشکال ندارد چون خودش پوست را باز مي کند و مانند پسته بيرون مي زند . پسته تازه بايد شکاف بين دو طرف آن معلوم نباشد . گردوي مانده مثل اين است که يک گردي روي آن پاشيده اند وگردوي قهوه اي ارزش غذايي کمتري دارد ولي گردوي سفيد ارزش غذايي زيادي دارد. بادام هم اگر پوست آن رنگ روشني داشت مال امسال است و اگر قهوه اي است مانده است



تعداد بازدید از این مطلب: 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود