ميوه هاي فرنگي مثل نخود فرنگي ، توت فرنگي ، گوجه فرنگي ، هويج فرنگي و غيره همه براي انسان ضرر دارد . هويجي که در قديم بود و براي چشم مفيد است زردک مي گفتند و براي يبوست هم داروي خيلي خوبي بود . ولي ميوه هاي فرنگي مثل توت فرنگي اگر کسي بخورد احتمال دارد به يک بيماري مبتلا شود . آلرژي و حساسيت به وسيله توت فرنگي به انسان منتقل مي شود .
در آمريکاي لاتين يک ميوه است به نام ميوه لعنتي که همين گوجه فرنگي ماست . وقتي بچه ها آن را مي خوردند به دکتر نرسيده مي مردند . بعد ها انگليسي ها سم آن را ژنتيکي ضعيف کردند تا وقتي مي خوريم نميريم . گوجه فرنگي ضد ويتامين C است و ويتامين C را نابود مي کند . تا پنجاه سال قبل سر سفره اصلاً برنج نبود و تمام غذاها حتي خورشت را با نان مي خورديم . در ضمن رب کارخانه ها را کمتر بخوريم چون در آن مواد نگه دارنده مي ريزند . دستگاههاي کارخانه ها معمولا تنظيم نيست و مواد نگه دارنده را خيلي بيشتر از به اصطلاح استاندارد مي ريزند . رب داراي ماده استات سديم که يک ماده سمي است . رب را حداقل 24در ظرف آلومينيوم مي جوشانند بعد که رب حاضر شد مي بينيم که ظرف کاملا تميز شده است و رب نيز کاملا سياه شده است . آلومينيوم باعث از کار افتادن مغز شده و آلزايمر بوجود مي آورد و باعث کندي ذهن و شعور مي شود . اين همه مي گويند رب ويتامين C دارد بعد از اين همه جوشيدن ديگر ويتامين C در رب باقي نمي ماند !