از درون آن (زنبور عسل) نوشیدنی هایی با رنگ های مختلف خارج کردیم که در آن شفا برای مردم است به تحقیق در آن نشانه هایی است برای کسانی که می اندیشند سوره نحل آیه 69 تمام مطالب این وبلاگ از سخنرانی های دکتران روازاده . خدادادی . خیر اندیش توسط مهندس مصطفی مسگریان جمع آوری شده است که من تصمیم گرفتم این مطالب رو در دسترس عموم بگذارم مدیر وبلاگ: رضا دارابی

به نظر شما سطح وبلاگ در چه حد است؟

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان طب سنتی و آدرس tebdava.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 406
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 406
بازدید ماه : 419
بازدید کل : 236951
تعداد مطالب : 352
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار مطالب

کل مطالب : 352
کل نظرات : 2

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 406
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 406
بازدید ماه : 419
بازدید سال : 2548
بازدید کلی : 236951
مزاج غذاها


غذاها  مزاج غذاها غذاها مزاج غذاها
ماست سردو تر سر شير  سرد و تر
شير سرد و تر خامه  سرد و تر
کره  سرد و تر پنير  سرد و خشک
دوغ  سرد و تر کشک  سرد و خشک
شور سرد و تر ماست چکيده  سرد و تر
قره قروت خيلي سرد و خشک  
نخود سفيد گرم خشک لوبياي سفيد کمي گرم تر
نخود سياه  گرم خشک لوبياي چيتي گرم و تر
عدس سرد و خشک لوبيا قرمز گرم وتر
دالادس گرم و خشک لوبيا چشم بلبلي کمي گرم تر
گندم  گرم و تر ماش سرد وخشک
جو سرد و تر لپه گرم خشک
چاودار(جوي دوسر) معتدل لوبياي سويا گرم و تر
برنج سرد و تر ارزن سرد و خشک
ذرت سرد و خشک لوبيا چيتي مخصوص گرم و تر
باقالي سرد و تر نخود فرنگي  سرد و تر
سنگک سرد و تر هلر سرد و تر
بادام هندي  گرم و خشک گردو گرم و خشک
بادام درختي کمي گرم و تر پسته گرم و خشک
بادام زميني گرم و تر نارگيل گرم و خشک
بادام کوهي  گرم و خشک فندوق گرم و خشک
بونه(پسته کوهي) گرم و خشک چرقوز  خيلي گرم و خشک
کنجد گرم و تر بلوط سرد و خشک
بزرک سياه گرم و خشک شاه بلوط سرد و خشک
شاه دانه    گرم و خشک   تخمه آفتابگردان گرم و تر
 تخمه کدو سردو تر  تخمه هندوانه  سرد و تر
تخمه خربزه  گرم و تر  تخمه طالبي  گرم و تر
تخمه گرمک   سرد و تر    
برگ کرم  گرم و خشک گل کرم گرم و خشک
 کنگر گرم و کمي خشک  ريواز  کمي گرم و خشک
تره فرنگي  گرم و خشک  مارچوبه  گرم و تر
شنگ  سرد و خشک  ريش بز   سرد و خشک
 قارچ   سرد و خشک  کنگر فرنگي (آرتيشو)  کمي گرم و خشک 
لوبيا سبز     سرد و تر  شور  گرم و خشک
ريحان کمي گرم و خشک   تره خيلي گرم و خشک
 جعفري خيلي گرم و خشک   شنبليله  گرم و خشک
گشنيز سرد و خشک  ترپچه  گرم و خشک
پيازچه  گرم و خشک  نعناع  کمي گرم و خشک
ترخون   خيلي گرم و خشک     مرزه کمي گرم و خشک 
پونه  گرم و خشک  شاهي گرم و نسبتا خشک
شويت  گرم و خشک  اسفناج  کمي سرد و تر
کرفس گرم و خشک  باميه  سرد و تر
 کاهو   سرد و تر    
توت سفيد   گرم و تر  تمشک  معتدل
 توت سياه گرم و تر  توت خشک گرم و خشک
شاه توت سرد و تر   قدومه شيرازي  گرم و تر
توت فرنگي سرد و تر  قدومه شهري  گرم و تر
تخم ريحان  گرم و تر  تخم مرو سرد و تر
 خاکشير  خنک  بارهنگ  خنک
اسفرزه  سرد و تر  فرنجه مشک گرم و خشک
تخم شربتي گرم و تر  بالنگو  گرم و تر
خربزه گرم و تر  هندوانه  سرد و تر
طالبي گرم و تر  گرمک  سرد و تر
دستنبو   گرم و تر  خيار سبز کمي سرد و تر
خيار چنبر  معتدل  گوجه فرنگي  سرد و تر
فلفل دلمه   گرم و خشک  فلفل سبز  گرم و خشک
بيور گرم و خشک   بادمجان  گرم و خشک 
کدوخورشتي سرد و تر  کدو حلوايي  گرم و تر
پرتقال   سرد و تر  ليمو ترش سرد و تر
نارنگي  سرد و خشک  دارابي  سرد و تر
گريدفروت  سرد و تر  بالنگ(ترنج)  سرد و تر
نارنج  خيلي سرد و تر   بيد خوني  سرد و تر 
ليمو عماني سرد و خشک   کيوي سرد و تر
پرتقال مربايي  سرد و تر       
سيب گرم و خشک   گلابي گرم و تر
انار سرد و تر    به   گرم و تر 
گيلاس گرم و تر  آلبالو   سرد و تر
 هلو   سرد و تر   زردآلو    سرد و تر
گوجه سبز سرد و خشک  آلوبخارا  سرد و تر
آلو سياه سرد و تر   آلوزرد   سرد و خشک 
ازگيل سرد و خشک    زالزالک  سرد و خشک  
انگور  گرم و تر   خرما   گرم و خشک 
قيسي گرم و تر  شفتالو  گرم و تر
زيتون رسيده  گرم و تر   زيتون کال سرد و خشک 
موز گرم و تر  آناناث  گرم و تر
خربزه درختي(پاپايا)  گرم و تر   انبه   گرم و تر 
سنجد سرد و خشک  کنار(ميوه درخت صدر)     خنک 
شليل سرد و تر   زغال اخته   سرد و تر 
گوشت شتر گرم و خشک  گوشت گاو  سرد و تر
گوشت گوسفند گرم و تر   گوشت گوساله   سرد و تر 
گوشت بز سرد و تر  گوشت مرغ  گرم و تر
گوشت خروس  سرد و تر   گوشت جوجه مرغ    گرم و تر  
گوشت جوجه خروس خنک  گوشت انواع ماهي   سرد و تر
گوشت ميگو سرد و تر   گوشت اردک   سرد و تر 
گوشت غاز سرد و تر  گوشت بوقلمون   گرم و تر
گوشت کبک   گرم و تر   گوشت بلدرچين وحشي   گرم و تر 
گوشت قرقاول گرم و تر  گوشت کوسه ماهي  گرم و تر
گوشت سار  گرم و تر   گوشت گنجشک   گرم و تر 
گوشت کبوتر گرم و تر  گوشت آهو گرم و تر
گوشت کله پاچه  سرد و تر   گوشت سيرابي سرد و تر 
گوشت دل گرم و تر   گوشت قلوه   گرم و تر 
گوشت جگر سفيد سرد و تر  گوشت جگر سياه  گرم و تر
آويشن  گرم و خشک اکليل کوهي(رزمالي) گرم و خشک
رازيانه(باديان رومي)  گرم و خشک  برگ بو  گرم و خشک 
پونه کوهي گرم و خشک  جوز هندي  گرم و خشک
خردل  گرم و خيلي خشک   دارچين   گرم و خشک 
زرچوبه گرم و خشک    زعفران    گرم و خشک 
زنجبيل خيلي گرم و کمي خشک  زنيون گرم و خشک
زيره سبز  خيلي گرم و خشک   فلفل سياه   خيلي گرم و خشک   
زيره سياه خيلي گرم و خشک    فلفل سفيد خيلي گرم و خشک  
سماق  سرد و خشک   فلفل قرمز   خيلي گرم و خشک   
کاکائو گرم و خشک   هل     کمي گرم وخيلي خشک 
ميخک خيلي گرم و خشک   گلرنگ گرم و خشک
گلپر  گرم و خشک   وانيل   گرم و خشک 
سياه دانه گرم و خشک    
شلغم  گرم و تر    ترپ سياه  گرم و خشک 
پياز  گرم و خشک  ترپ سفيد گرم و خشک 
سير گرم و خشک  سيب زميني  سرد و تر
 سيب زميني ترشي کمي گرم و تر   هويج فرنگي   گرم و تر 
زردک(هويج ايراني) گرم و تر  شقاقل(هويج بياباني)  گرم و تر
کرم قمري گرم و تر   موسير گرم و خشک 
چقندر قرمز معتدل و کمي گرم    چقندرقند   معتدل و کمي گرم 
 

تعداد بازدید از این مطلب: 1355
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


دير زبان باز کردن کودکان و دير راه رفتن

     گوشت گنجشک ، سار و کبوتر براي کودکان سرد مزاج سرعي و کودکاني که دير زبان باز مي کنند و يا دير راه     مي روند

تعداد بازدید از این مطلب: 411
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تاثير رواني رنگ ها


     رنگهاي گرم شامل قرمز ، نارنجي ، زرد و رنگ هاي سرد آبي و بنفش است و هر رنگي به هر دسته نزديک بود گرم يا سرد مي شود .    
      خصوصيات رنگ قرمز : رنگ قرمز تسکين دهنده بيماريهاي پوستي است . بچه هايي که سرخک و مخملک   مي گيرند مي گويند لباس قرمز بپوشيد . بچه که رنگ قرمز را ديد تحريک مي شود وجريان خون سريع شده و سيستم ايمني بدن تقويت مي شود . رنگ قرمز تحريک کننده جنسي هم هست و مردهايي که مشکل جنسي دارند خانم هايشان سعي کنند لباس خواب قرمز شفاف بپوشند . متابوليسم بدن را بالا مي برد و کساني که اشتها ندارند لباس قرمز بپوشند و سعي کنند از سفره قرمز استفاده کنند .  اگر خانمها مشکل جنسي دارند لباس بنفش بپوشند و سبزي شاهي را استفاده کنند و يا تخم شاهي را درعسل مخلوط کرده و روزي يکي يا دو قاشق بخورند . گرم کننده بدن است چون گردش خون سريع مي شود . احساسات را تحريک مي کند کساني که عصبي هستند رنگ قرمز نپوشند . فعال کننده است و بخصوص عصب سمپاتيک را فعال مي کند . در مواد غذايي هم تاثير دارد و هر چيزي که در رنگ قرمز تخمير شود حالت اسيدي آن کم مي شود . کشش را زياد مي کند براي اين است که سيگار وينستون که پاکت آن قرمز است از همه پر فروش تر است .
     رنگ آبي : کساني که احساس کسالت مي کنند و هميشه احساس مي کنند بدنشان درد مي کنند از رنگ آبي آسماني استفاده کنند چون درد شکن و تسکين دهنده است. براي دردهاي عصبي هم خيلي خوب است چون روي فرکانس چشم تاثير گذاشته و روي مغز واعصاب نيز تاثير گذاشته و باعث احساس آرامش مي شود . کساني که وسواس دارند از رنگ آبي استفاده کنند مثلا پرده آبي استفاده کنند .روزي چند ليوان آب سيب و ليموترش استفاده کنند و شير بادام بخورند . کنترل هيجان زياد هم آبي خوب است . کساني هم که زياد تب مي کنند از رنگ آبي استفاده کنند . براي بي خوابي هم خوب است و اگر چراغ خواب استفاده مي کنند از نور آبي استفاده کنند . حالت سرد کننده و خنک کنندگي دارد و کساني که بدنشان سرد است آبي استفاده نکنند ؛ قرمز استفاده کنند . کشش را کم مي کند براي اين است که چشم زخم را خنثي مي کند . براي افراد فشار خون رنگ آبي خيلي خوب است . در دريا انسان احساس آرامش     مي کند چون هم دريا آبي است و هم آسمان . رنگ آبي تعديل کننده تنفس تند و سريع است . آرامش دروني رنگ آبي ايجاد مي کند . اگر مي خواهيد کارها را جدي انجام دهيد از آبي استفاده کنيد چون يک رنگ جدي است . کساني که بدنشان ترشحات و زخم چرکي دارد اين رنگ را استفاده کنند . در معالجه سرطان موثر است . نور آبي استفاده کنيد مگس نزديک شما نمي شود . پشه ها جذب نور آبي مي شوند و پشه کش ها معمولا نور آبي دارند . براي درس خواندن محيط آبي خوب است .
     رنگ زرد :  گرم کننده است و رنگ خوشرويي و نشاط و خوشحالي است . شادي بخش و مسرت آور است . رنگ زرد يک حالت عرفاني به انسان مي دهد . ايده آل و فيلسوفانه است . تحريک کننده فکر است و بعضي حالت هاي عصبي را کم مي کند . الکل در اين رنگ به خوبي و باکيفيت خوب بدست مي آيد .
     رنگ سبز: بهترين درمان براي بيماران روحي و رواني رنگ سبز است . پزشکان در اتاق عمل رنگ سبز مي پوشند تا هم خودشان آرامش پيدا کنند و هم در روحيه يبمار موثر است . آرام بخش است و خستگي اعصاب را از بين مي برد . بهترين و شکيل ترين رنگ براي آقايان است  و افراد صبوري مي شوند. گذشت زمان را حس  نمي کنند و زمان برايشان زود مي گذرد . تحمل پذيري انسان زياد مي شود و دير عصباني مي شوند . خنک کننده است . تعديل کننده نور خورشيد است . فشار خون را کم مي کند . براي بي خوابي موثر است . کساني که ميگرن دارند رنگ سبز بپوشند . رنگ سبز رشد گياه را کم و رنگ زرد زياد مي کند .
     رنگ بنفش: اثر ضعيفي در بيماري هاي عصبي دارد . اثر عجيبي روي قلب و الکترشيميايي بدن دارد و انسان ناراحتي قلبي کمتر مي گيرد . سيستم ايمني را تقويت و مقاومت بدن را بالا مي برد . خانم هايي که ميل جنسي کمي دارند با اين رنگ آن را تقويت کنند . در اين رنگ تخمير خيلي خوب انجام مي شود .
رنگ نارنجي: رنگ نارنجي اگر با سفيد مخلوط شود بسيار خوش رنگ مي شود . اثر حراراتي روي گوارش دارد و آن را تقويت مي کند و سفره را  کساني که بلغمي مزاج هستند نارنجي بيندازند و به هضم غذا نيز کمک مي کند . محرک و تهويج کننده است و اين حالت تحريک به مرور باعث افزايش ضربان قلب مي شود پس سعي کنيد که هر روز استفاده نشود ولي روي فشار خون تاثيري ندارد . اگر خانم ها در خانه لباس نارنجي بپوشند در خانه يک حالت نشاط و خوشحالي ايجاد مي کند .
     رنگ ارغواني : بين آبي و نارنجي است.کساني که کم خوني دارند اين رنگ را استفاده کنند . کساني که مي خواهند لطيف ظريف باشند از اين رنگ استفاده کنند . ابهت و جلال را زياد مي کند . کساني که وسواس هستند ارغواني استفاده نکنند چون خيلي حساس و زود رنج مي شوند . ديگران از ديدنش خوشنود مي شوند . 
     رنگ خرمايي : کم استفاده شود باعث خستگي مي شود ، آرامش دهنده ، محافظ در مقابل بعضي اشعه ها .
     رنگ خاکسري : آرام  ، حساس ، محافظ
     رنگ سياه : رنگ سبکي است ، افسردگي مي آورد ، از نظر شرعي کراهت دارد .
     رنگ سفيد : علامت پاکي و لطافت است . از ديدن اين رنگ انسان احساس نشاط و پاکي مي کند

تعداد بازدید از این مطلب: 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تاثير لباس در سلامت

سعي کنيد لباس زير حتماً کتان باشد . از پشم مصنوعي (پشم شيشه ) درلحاف و دشک استفاده نکنيد و در صورت امکان ازپشم شتراستفاده شود که هم براي تابستان و هم زمستان خوب است. از پنبه هم مي توان استفاده کرد. کساني که بدن آنها سوختگي ، زخم ، و ناراحتي پوستي دارد لباس قرمز بپوشند زيرا جريان خون سريع شده و زخم ها زودتر التيام پيدا مي کند . بچه هايي که سرخچه و مخملک گرفته اند لباس قرمز بپوشند . در قديم هم بچه هايي که ختنه مي کردند دامن قرمز به پا مي کردند .
     کساني که ناراحتي عصبي دارند و زود عصباني مي شوند محيط را برايشان آبي کنيد . تن بچه ها هم  لباس آبي بپوشيد تا چشم زخم نخورند . چشم انسان داراي سه نوع موج قرمزبا فرکانس 570 – سبز 535 – آبي 445 است . بچه اي که چشم مي خورد بايد رنگ آبي که فرکانس پايين دارد بپوشد و اگر قرمز که فرکانس بالايي دارد بپوشد حتما چشم مي خورد .
     لباس زير سفيد و نخي باشد . لباس پنبه اي و نخي ضد حساسيت است و لباس سفيد چرک بودن را زود مشخص مي کند و يک نشاط خاص هم به انسان مي دهد . سعي کنيد از لباس پلاستيکي استفاده نکنيد چون موجب آلرژي      مي شود . از رنگ هاي شاد مثل سفيد ، نارنجي ، سبز کم رنگ و آبي آسماني استفاده شود

تعداد بازدید از این مطلب: 252
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


طريقه استفاده از بزرهاي ملين(اسهال و يبوست)

  1-قدومه شيرازي دوقاشق مرباخوري را در يک ليوان آب گرم خيس کرده بعد از لعاب دادن با يک قاشق مرباخوري عسل مخلوط کرده روزانه يک تا دو ليوان ميل شود . اين بذر براي از بين بردن عدم تعادل در افراد مي باشد . استفاده از اين نوع براي افرادي که اسهال مي باشند مفيد است .
     2- خاکشير و بارهنگ را مي توان به دو صورت ميل کرد . الف : خاکشير و بارهنگ ريخ شور شده با يخ و عسل شربت شده خورده شود . ب : خاکشير و بارهنگ ريخ شور شده و جوشيده همراه عسل ميل شود . مقدار خاکشير و بارهنگ ريخ شور شده يک چهارم ليوان در هر بار مصرف است . براي افرادي که از يبوست مزاج رنج مي برند

تعداد بازدید از این مطلب: 321
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


داروهاي MS


ريشه جنسينگ ، زعفران ، هل سبز ، دارچين ، زنجبيل ، جوز هندي ، کاکوتي ، پونه کوهي ، گل لاواند ، مويس ، آويشن شيرازي ، چاي پشمي يا چاي کوهي ، بابونه کوهي ، رزماري به مقدار کم(دو هفته در ميان استفاده شود) ، اکليل کوهي ، گل بهارنارنج ، بلاکول (نوعي گل گاوزبان دارويي) ، قدومه شيرازي ، بذر فرنچ مشک ، عرق بهار نارنج ، گل سرخ ، برگ سونا ، بذر گشنيز ، گل پرينک ، گل ختمي سفيد ، آرد جوانه گندم ، بادام هندي خام ، چهار مغز ، کنجد خام و با پوست ، پودر نارگيل ، خرما ، عسل ، چلقوز (نوعي آجيل که خيلي مقوي و انرژي زا مي باشد) ، زيره سياه و زيره سبز ، زنيان ، گل پر ، برگ به ليمو ، مريم گلي ، خاکشير و بارهنگ ، دم کرده به ، سير و موسير ، ناخنک ، روغن زيتون و کنجد ، روغن بادام شيرين و تلخ ، روغن گل سرخ ، روغن سياه دانه ، روغن کرچک ، روغن کندر و مستکي . 
نوشيدني براي بيماران MS که کمبود انرژي دارند
     معجون مخصوص ژينسينگ : ژينسينگ مرغوب 50 گرم + زعفران سرگل يک مثقال + هل ساييده سبز 3 مثقال + عسل يک کيلوگرم . ژنسينگ ، زعفران و هل را خوب با هم مخلوط کرده و با عسل مخلوط کرده و روزي سه قاشق غذاخوري صبح و ظهرو شب . اين معجون افراد را از حالت خمودگي و رخوت نجات خواهد داد . کساني که از عدم تعادل و لرزش اندام رنج مي برند حتما اين معجون را بخورند .
     علامت ژنسينگ مرغوب : کرم رنگ بوده و مثل هويج فرنگي حالت شکنندگي داشته و از طعم شيريني برخوردار  مي باشد . داخل اين ريشه قهوه اي نبوده و پوک نباشد و طعم تلخي نداشته باشد .
     معجون جوانه گندم : بادام ، گردو ، پسته ، فندوق ، نارگيل ، کنجد با پوست ، بادام هندي هر کدام 100 گرم ، هل 5 مثقال ، دارچين 5 مثقال ، زنجبيل 2 مثقال ، زعفران يک مثقال ، آرد جوانه گندم 200 گرم ، خرما رطب 800 تا يک کيلوگرم ، عسل 250 گرم ، روغن زيتون 4 قاشق غذاخوري . توجه داشته باشيد که مغزها خام و تازه باشند تا مواد لازم را به بدن برسانند . مغزها و ادويه جات را آسياب کرده با آرد جوانه گندم خوب آسياب کنيد سپس هسته را از خرما در آورده و با عسل و روغن زيتون و مواد اضافه کرده و خوب ورز دهيد تا خمير کاملا يک دستي درست شود . مواد را در يک سيني پهن کرده و پودر پسته و نارگيل به آن اضافه کرده و روي ظرف را نايلون سيفول مي کشيم . در يخچال نگهداري کرده و هر شب دو تا سه برش ميل کنيد

تعداد بازدید از این مطلب: 345
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نرمش و ورزش


     نرمش و ورزش باعث مي شود که جريان خون در بدن سريع تر شده و مواد غذايي موجود در خون به سلول ها برسد و مواد زائد بدن به راحتي دفع شود که نتيجه نوعي پاکسازي بدن است  مخصوصا براي بيماران MS .

تعداد بازدید از این مطلب: 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چربي

     تمر هندي يک بسته ، زرشک آبگيري 250 گرم ، قره قروت 100 گرم ، گلاب نصف استکان ، سرکه سيب يک ليوان . بعد از هر وعده غذا يک قاشق غذاخوري در يک ليوان آب خنک دو ساعت و نيم بعد از غذا آرام آرام مي خوريد . يک بسته تمرهندي را در دو ليوان آب مي ريزيم و حل که شد صاف مي کنيم . زرشک آبگيري : زرشک را در يک ليتر آب مي ريزيم آرام آرام بجوشد تا آب آن نصف شود . بعد مواد ديگر را در آب تمرهندي و زرشک آبگيري مي ريزيم . اگر کسي ناراحتي معده دارد بعد از خوردن مقداري زنيان بخورد

تعداد بازدید از این مطلب: 189
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


گوشت چرخ کرده

  گوشت چرخ کرده + قارچ + سيب زميني + پياز را با ادويه ، آب و کمي روغن مخلوط مي کنيد و داخل ماهي تابه با دماي کم بپزد . با قارچ تنها هم مي شود درست کرد

تعداد بازدید از این مطلب: 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


واريس

   در قديم وقتي از حمام بيرون مي آمدند پاهايشان را از حوضچه آب سرد عبور مي دادند تا واريس نگيرند . ما هم وقتي از حمام بيرون مي آييم آب سرد را روي پاهايمان بگيريم تا واريس نگيريم . بعد از حمام نيز افراد واريسي پاهاي خود را مالش دهند و شب موقع خواب يک بالش زير پا بگذاريم با روغن بادام هم مالش دهيم و آب زرشک هم روزي دو ليوان بخوريم . تمرهندي را توي دو ليوان آب ريخت ، حل کرده و صاف مي کنيم .شاه بلوط هندي نيز مفيد است

تعداد بازدید از این مطلب: 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


موي زياد در صورت خانم ها

  اين خانم ها اختلالات هرموني دارند . يا کيست دارند و يا اينکه اختلالات هرموني تستسترون در بدن آنها زياد شده است (هرمون مردانه) بايد مواد طبيعي زياد بخورد

تعداد بازدید از این مطلب: 125
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


رنگ مو

    گل ريواز و گل بابونه را مي جوشانيد . يک قاشق غذاخوري پوست سبز گردو ، گل بابونه 25 گرم با يک ليتر آب بجوشانيد تا نصف شود . قهوه را توي آن بريزيدو خمير کنيد و روي سر بگذاريد . قهوه يک قاشق، حنا سه قاشق . شب تا صبح روي سر بماند

تعداد بازدید از این مطلب: 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


عفونت شديد يا بيماري سخت

     بين 48 تا72 ساعت غذاي شما فقط بايد شربت عسل + سيب درختي با دانه و پوست باشد و به فاصله دو ساعت ، دو ساعت ميل شود ؛ يعني بين خوردن عسل و سيب دو ساعت فاصله باشد . هر نوع بيماري عفوني و سخت در اين سه روز خوب مي شود . به شرطي که استراحت کند و در اين سه روز به جز اين دو مورد چيزي نخوريد

تعداد بازدید از این مطلب: 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


آش جو


     دو پيمانه جو پوست کنده ، يک پيمانه گندم با پوست ، بقيه حبوبات نصف پيمانه بجز برنج و لپه ، پياز يک عدد بزرگ ، پونه کوهي دو قاشق ، سبزي آش يک کيلو ، کشک و پونه به مقدار کافي ، روغن زيتون به مقدار کافي .
     براي درست کردن کشک آن را خورد کرده و داخل آب مي ريزيم تا چند ساعت بخيسد ؛ سپس با پونه داخل مخلوط کن بريزيد و حدود 6 دقيقه به هم بزنيد . به جاي پونه از نعناع مي توان استفاده کرد . پياز و سير را فقط خورد کنيد و داخل آش بريزيد و پونه را نيز سرخ نکنيد و همينطوري داخل آش بريزيد . ادويه جات نيز مثل دارچين ، فلفل ، زنجبيل ، زردچوبه استفاده کنيد

تعداد بازدید از این مطلب: 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


آش جو


     دو پيمانه جو پوست کنده ، يک پيمانه گندم با پوست ، بقيه حبوبات نصف پيمانه بجز برنج و لپه ، پياز يک عدد بزرگ ، پونه کوهي دو قاشق ، سبزي آش يک کيلو ، کشک و پونه به مقدار کافي ، روغن زيتون به مقدار کافي .
     براي درست کردن کشک آن را خورد کرده و داخل آب مي ريزيم تا چند ساعت بخيسد ؛ سپس با پونه داخل مخلوط کن بريزيد و حدود 6 دقيقه به هم بزنيد . به جاي پونه از نعناع مي توان استفاده کرد . پياز و سير را فقط خورد کنيد و داخل آش بريزيد و پونه را نيز سرخ نکنيد و همينطوري داخل آش بريزيد . ادويه جات نيز مثل دارچين ، فلفل ، زنجبيل ، زردچوبه استفاده کنيد

تعداد بازدید از این مطلب: 125
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


جلوگيري از خونريزي زنانه و خون دماغ

چند قاشق جوانه آلفا آلفا و يا جوانه يونجه و يا جوانه شبدر بخورند .

تعداد بازدید از این مطلب: 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سالاد رژيمي

   نکته مهم اينک سالاد را به عنوان يک وعده غذايي بخوريد نه با غذا . انواع کلم ، کاهو ، خيار با پوست ، هويج ، جوانه گندم ، کساني که خون دماغ مي شوند و خونريزي زياد در پريود دارد ( چند قاشق جوانه آلفا آلفا يا جوانه شبدر)، پونه کوهي دوقاشق ، دوقاشق کشمش شسته شده ، 15 تا20 تا مغز بادام خام ، يک عدد سيب درختي با پوست و دانه خورد مي کنيد ، ليمو ترش تازه ، روغن زيتون وسبزيجات معطر . پروتئين وقند و چربي و ويتامين دارد

تعداد بازدید از این مطلب: 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


درست کردن بستني ميوه اي طبيعي

    نيم کيلو ميوه مثل تمشک ، گيلاس ، زردآلو و غيره را شسته با پنج قاشق عسل ، 100 گرم از هر کدام چهار مغز  که خواستيم که معمولا پسته بهتر است ، يک قاشق چاي خوري وانيل ، يک قاشق سوپ خوري گلاب ، يک قاشق مرباخوري پودر سعلب ، يک قاشق چاي خوري پودر هل ؛ همه را داخل مخلوط کن ريخته و مخلوط مي کنيد و داخل ظرف ريخته و داخل فريزر بگذاريد هر يک ساعت يک بار هم مي زنيد که يخ نبدد . مي توان موقع خورد يک قاشق مرباخوري عسل و دوقاشق مرباخوري هم تخم شربت که قبلا خيس کرديد و لعاب داده روي بستني بريزيد

تعداد بازدید از این مطلب: 165
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مرباي زردآلو و آلبالو و گيلاس و تمشک

 اين مورد در مورد همه صادق است . زرد آلو را مي شوييد و توي صافي مي گذاريد و زيرورو مي کنيد تا آب آن بخار شود و مي توانيد جلوي پنکه مي توان گذاشت و داخل ظرف شيشه اي مي ريزيد و عسل داخل آن مي ريزيد تا سطح ميوه را بگيرد و حدود يک هفته داخل يخچال مي گذاريد بعد مصرف کنيد بسيار خوشمزه است .
     اگر بخواهيم از نظر ويتامين کامل باشد چهار مغز را هم لابه لاي ميوه ها داخل عسل مي ريزيم که انواع ويتامين ها و اسيد آمينه ها و قند و چربي هاي گياهي را نيز دارد . براي خوشمزه شدن مربا يک مقدار پودر هل را آسياب کرده و روي مربا موقع خوردن بريزيد

تعداد بازدید از این مطلب: 381
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


خامه گياهي

     صد گرم بادام هندي را با دو قاشق غذاخوري آب داخل مخلوط کن ريخته و روشن مي کنيد . يک خامه خوشمزه درست مي شود . البته بادام خام بخريد تا شور نباشد

تعداد بازدید از این مطلب: 150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


خوراک سيب زميني


     يک آرام پز درست مي کنيم . يک قابله آورده و چند ليوان آب داخل آن مي ريزيم . سپس يک صافي فلزي بالعکس روي آن مي گذاريم . سيب زميني ، هويج ، لبو ، شلغم روي صافي مي گذاريم . درب آن را مي گذاريم در طول يک ربع پخته مي شوند .
     بعد از پوست کندن سيب زميني (نيم کيلو) آن را رنده مي کنيم و پونه کوهي(دو قاشق مرباخوري) ، روغن زيتون (دو سوم استکان) ، پنير رنده شده (50 گرم) چهار مغز(سه قاشق غذاخوري) ، اضافه مي کنيم . نمک ديگر نمي خواهد چون پنير شور است

تعداد بازدید از این مطلب: 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ترشي غوره غوره

آبغوره را مي گيريد و صاف مي کنيد . خود غوره را داخل آن مي ريزيد .

تعداد بازدید از این مطلب: 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز درست کردن ماهي بياه

    ماهي بياه بسيار ارزان و خوشمزه است . شکم ماهي را خالي مي کنيد . بعد يک سيخ از دهان ماهي عبور مي دهيم تا از دم آن بيرون آيد . آن را طوري روي آتش مي گيريد که پوست آن در آيد . سپس پوست آن را مي کنيم . بعد به شکل ماهي معمولي داخل ماهي تابه درست مي کنيم

تعداد بازدید از این مطلب: 343
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ترشي طبيعي

    يک کيلو زيتون شکسته گوشتي هسته آن را درآورده و مي شوييم ؛ سپس خورد مي کنيم . 250 گرم گردوي آسياب شده ، 5 حبه سير رنده شده ، 5 تا7 عدد ليمو ترش تازه ( اگر فصل انار بود يک عدد انار متوسط) ، گلپر ساييده شده يک قاشق مرباخوري بزرگ ، همه را با هم مخلوط کرده هم مي زنيم و داخل کاسه لعابي داخل يخچال نيم ساعت الي 45 دقيقه داخل يخچال مي گذاريم . اين ترشي خيلي از بيماري هاي گوارشي و پوستي را از بين مي برد ولي ترشي سرکه ساييدگي استخوان بوجود مي آورد . براي نگهداري در يخچال بايد درب آن بسته باشد و تا يک هفته مي توان نگهداري کرد . سعي شود ظروف لعابي گلي استفاده شود هم گوارا است و هم با بدن سنخيت دارد

تعداد بازدید از این مطلب: 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


شکلات صبحانه

    ارده ، عسل ، شيره انگور يا خرما ، پودر فندوق .

     يک قاشق غذا خوري عسل را روي پنج قاشق غذا خوري ارده ريخته و آنقدر به هم مي زنيم تا به شکل يک شکلات سفت در آيد. (حدوداً 5 دقيقه به هم مي زنيم) اگر دوست داشتيد پودر فندوق يا گردو به آن اضافه کنيد . براي اينکه رنگ کاکائويي پيدا کند شيره خرما يا شيره انگور به جاي عسل استفاده مي کنيم
تعداد بازدید از این مطلب: 171
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ماهي کباب به جاي جوجه کباب

     کوسه ماهي را پوست مي کنيد و غضروف وسط آن را در مي آوريد . ماهي را مثل جوجه کباب به همان ابعاد خرد مي کنيد و يک ربع داخل آب مي گذاريد و سپس حدود 10 بار آن را مي شوييد تا کف سفيد ديگر از آن بيرون نيايد . سپس کوسه ماهي را داخل صافي مي ريزيد تا خشک شود . پياز را خلال مي کنيد و چند قاشق روغن زيتون داخل آن مي ريزيد . مقداري زعفران آب کرده و داخل آن مي ريزيد . سعي کنيد از ظرف هاي گلي لعابي استفاده شود . چند تا آب ليموترش تازه اضافه کنيد و خوب هم بزنيد . از ادويه ماهي مي توان به مقدار خيلي کم استفاده کرد . يک کيسه فريزر روي آن مي گذاريم و داخل يخچال مي گذاريم . بعد از حدود 30 الي 45 دقيقه به سيخ مي زنيم . از درشت به ريز بين تکه هاي گوش حدود 2 ميليمتر فاصله باشد . سپس روي منقل گذاشته و کباب مي کنيم . اين ماهي گرم است و براي کساني که طبع سرد دارند خوب است

تعداد بازدید از این مطلب: 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


درست کردن قرمه سبزي

  مقداري گوشت تازه گوسفند + يک قلم گوسفند + کمي چربي تهيه کرده خوب مي شوييم و داخل قابلمه مي ريزيم . آب داخل آن مي ريزيم و مي گذاريم مي جوشد. وقتي جوشيد کف وخون داخل گوشت بيرون مي آيدو آن را مي گيريم و دور مي ريزيم . يک پياز خورد کرده داخل آن مي ريزيم، لوبياي قرمز را جدا مي گذاريم مي پزد و آب آن را طوري تنظيم مي کنيم که وقتي گوشت پخت در لوبيا هم آب نمانده است . اگر آب داشت درب لوبيا برداشته و شعله گاز را زياد مي کنيم تا بخار مي شود و سپس داخل قابله گوشت مي ريزيم . يک جوش که خورد سبزي را که پاک کرده و خورد کرده ايم داخل قابله مي ريزيم .

     ليمو عماني هم پوست و دانه آن را جدا مي کنيم و آنها را نگه مي داريم و براي ديابتي ها خوب است و قند را پايين مي آورد . ليمو را داخل قابلمه مي ريزيم و بعد از پختن سبزي درب قابله را برداشته و زير آن را مثل دم کردن برنج کم مي کنيم . سپس دور قابلمه از داخل چربي جمع مي شود . وقتي تمام سطوح قابلمه را چربي گرفت غذا آماده است . چند دقيقه قبل از اينکه غذا را پايين آوريد نمک را اضافه کنيد . اگر گوشت چربي نداشت چند قاشق روغن کنجد يا زيتون داخل غذا ريخته و اجازه دهيد تمام سطوح غذا را چربي بگيرد . آب غذا نبايد زياد باشد .
     لوبيا را بايد حتما جدا پخت تا بوي آن داخل گوشت نرود و غذا خراب شود . پوست ليمو عماني و هسته آن را در غذا نريزيد تلخ مي شود
تعداد بازدید از این مطلب: 184
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طرز درست کردن ماهي، ميگو، ادويه ماهي

 

 
     زعفران يک مثقال ، زنجبيل دو مثقال ، دارچين 10 مثقال ، هل 5 مثقال ، ميخک نيم مثقال ، زردچوبه 10 مثقال ، زيره سياه 5 مثقال ، فلفل سياه يک مثقال . همه را با هم آسياب کرده و مخلوط مي کنيم و در داخل يک شيشه در بسته مي ريزيم و يک نمکدان که سوراخ هاي آن را از نمکدان معمولي درشت تر باشد باشد داخل آب مي ريزيم . ادويه ماهي درست مي شود . پوست ماهي بسيار سرد است و انرژي هم ندارد مصرف نکنيد براي معده هم مضر است . سعي کنيد ماهي جنوب بخريد چون ماهي شمال آلودگي بيشتري دارد . ماهي جنوب حلواي سفيد ، حلواي سياه ، شوريده ، حلواي بندري ، سرخو ، سنگ سر ، عامل ، ماهي کوسه به نام کولي براي ماهي کباب خوب است . 
     ابتدا پوست ماهي را کنده و آبشش آن را در مي آوريد . چشمان آن را در مي آوريم . شکم او را تخليه مي کنيم . بعد از شستن ماهي داخل صافي مي گذاريم تا آب آن رفته و خشک شود . نمک را بر روي ماهي و داخل شکم آن          مي پاشيدو دو حبه سير را رنده کرده و به همه جاي ماهي مي ماليد داخل شکم و بيرون ماهي . يک عدد پياز درشت را در ته ماهي تابه خلال مي کنيد . ادويه ها را به داخل و بيرون ماهي مي ماليد طوري که همه جاي ماهي را گرفته باشد . سپس ماهي را به روي پيازها مي گذاريم . درب ماهي تابه را گذاشته و سپس نيم ساعت داخل يخچال مي گذاريم . بعد از بيرون آوردن از يخچال بعد از بيرون آوردن از يخچال سه قاشق آب و سه قاشق روغن را طوري کف ماهي تابه بريزيم که به ماهي نخورد . اجاق گاز را اندازه اي روشن مي کنيد مثل اينک مي خواهد برنج دم بکشد ؛ البته درب ماهي تابه را گذاشته باشيد . وقتي آب تمام شد (حدود 20دقيقه بعد)و به روغن رسيد آماده خوردن است 
     ماهي را داخل يک ديس چيني مي گذاريد و سبزيجاتي مثل جعفري خورد کرده و با مقداري ليموترش (نصف کرده) و زيتون کنار آن مي چينيد و چهار مغز يا گردو را آسياب کرده و داخل ماهي يا کنار ماهي مي گذاريم .
     در بشقاب ميهمان بايد پودر چهار مغز ، خرما ، پودر نارگيل و شکلات صبحانه (که طرز درست کردن آن را خواهيم گفت) باشد . چون ماهي سرد است سعي کنيد با ماهي شويت باقالي پلو مصرف کنيد . سعي کنيد غذا را با قاشق نخوريد و با دست بخوريد . ميگوي صورتي دريايي است و بهتر از ميگوي سفيد است که پرورشي است
تعداد بازدید از این مطلب: 2103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تسريع جريان خون مغز براي رساندن مواد لازم مغز

     ناخونک تازه 150 گرم خوب تميز کرده و نيم کوب شود + هل سبز 5 مثقال با ناخونک خوب مخلوط شود . يک قاشق غذاخوري از مواد را در قوري چيني با دو ليوان آب جوش به مدت 30 دقيقه با حرارت ملايم دم کرده و باعسل شيرين شده ، ميل شود . اين دم کرده را عصر يا شب ميل کنيد تا بيشترين اثر را داشته باشد

تعداد بازدید از این مطلب: 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


يک نوشيدني گرم

      يک قاشق مرباخوري دارچين ساييده + نصف قاشق چاي خوري زنجبيل ساييده را در قوري چيني با دو و نيم ليوان آب جوش به مدت 30 دقيقه دم کرده با حرارت ملايم دم کرده با عسل ميل شود . اين نوشيدني گرماي لذت بخشي را به شما داده و احساس راحتي مي کنيد . در موقع هم خيلي سردمان است ميل شود

تعداد بازدید از این مطلب: 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0



عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود